Kalcaya yag transferi yaptiran var mi? 6 ay-1 yil sonra durum nasil?

Andromeda3

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
6
0
286
Yabanci sitelerde (Realself gibi) okudugum kadariyla yag transferi sonrasi, ozellike 6 ay-1 yil süre sonra, yaglarin %50-75'i gidiyormus. Dogru mu bu? Duydugum kadariyla yagin yerinde durmasi, kisinin yag rezervlerine bagliymis, yani yaglari sadece basene giden biri cok fazla yag kaybetmezmis. Türk kadinlarinin genetik olarak yaglar basende biriktigi icin, bu tür operasyonlar daha basarili olur diye düsünüyordum, acaba dogru mu?

Vücudunuzdan alınacak yağlarında yeterli ve iyi olması lazım. Muhakkak erime olacak tabi. İlk başta Ne dar çok ve iyi yağ enjekte edilirse o kadar iyi ve kalıcı olur. Ben protez koydurdum. AYrıca yağ ile beslendi. Memnunum..
İYİ bir doktor bulup görüşün fikir alın bence

Bende cok yag var, mesela yurtdisinda doktorlar genellikle 1000-2000cc koyuyor, Türkiye'de de yapiyorlar mi? Cünkü duydugum kadariyla doktorlar örnegin gögüs büyütme sirasinda 300 CCden fazla takmak istemiyorlarmis Türkiye'de, dogal olmayacagi icin.

Sizin doktorunuz, Hasan bey ile görüsmeye basladim. Yurtdisinda oldugum ve operasyona daha bir kac ay oldugu icin pek cok doktorla görüsüp öyle karar vermek istiyorum ama emin degilim. Cünkü Türk doktorlar cok fazla paylasmayi sevmiyorlar hastalarini o yüzden doktorlarin iyi olup olmadigini bilemiyorum. Yabanci doktorlar ise cok pahali, ancak yaptiklari is mükemmel.

İyi yağınız varsa ve beklentiniz gösterişli ise tabiki doktor yapar. Hasan bey hasta isteğine beklentisine önem veren bir cerrah. Meme ameliyatımda beklentim büyük,diri gögüs oldugu için bana 400 cc tercih edilmişti misal. O zamanlar Forumda en büyük cc li bayan bendim :)) Benden sonra 450-500 cc ler oldu tabi. Vücuda göğüse göre cc ler değişir ve büyüyüp küçülebilir. Ama dediğiniz doğru. Tr deki doktorlar ufak sonuçlardan yana genelde. Bende çok doktor araştırması yapmıştım. Nitekim Hasan beyle karşılaşınca tamam işte Budur demiştim :)
Popomda 425 cc var. Ayrıca yağ dolgusuda var. Değişim oldukça güzel oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…