dottiririttod Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2025 Mesajlar 16 Emoji Skoru 15 Puanlar 3 Yaş 32 17 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dottiririttod #1 Kızlar merhaba. Kalıcı dudak renklendirme yaptıracağım yarın, ama acıyan bisey mi yaptıranlar tecrübelerinizden faydalanmak isterim
Kızlar merhaba. Kalıcı dudak renklendirme yaptıracağım yarın, ama acıyan bisey mi yaptıranlar tecrübelerinizden faydalanmak isterim
nurbanu7 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 3 Ocak 2011 Mesajlar 15.376 Emoji Skoru 10.466 Puanlar 823 Yaş 37 Yer istanbul 17 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dottiririttod #2 acıyor iğne ile dövme şeklinde renklendiriyorlar yaptırma bi süre sonra kötü duruyor gerçekten parana yazık
acıyor iğne ile dövme şeklinde renklendiriyorlar yaptırma bi süre sonra kötü duruyor gerçekten parana yazık
dottiririttod Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2025 Mesajlar 16 Emoji Skoru 15 Puanlar 3 Yaş 32 17 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dottiririttod #3 nurbanu7 .!.: acıyor iğne ile dövme şeklinde renklendiriyorlar yaptırma bi süre sonra kötü duruyor gerçekten parana yazık Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok ünlü ve güvenilir birine yaptıracağım aslında
nurbanu7 .!.: acıyor iğne ile dövme şeklinde renklendiriyorlar yaptırma bi süre sonra kötü duruyor gerçekten parana yazık Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok ünlü ve güvenilir birine yaptıracağım aslında
nurbanu7 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 3 Ocak 2011 Mesajlar 15.376 Emoji Skoru 10.466 Puanlar 823 Yaş 37 Yer istanbul 17 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi dottiririttod #4 dottiririttod .!.: Gerçekten çok ünlü ve güvenilir birine yaptıracağım aslında Genişletmek için tıkla... kaş köntürü yaptırdım ataşehirde ünlü bir yerde yağmur gibi müşterisi var attı mesela şuan silemiyoruz diyorlar yanı bu tarz işlemler hep risk bana kalırsa yaptırma
dottiririttod .!.: Gerçekten çok ünlü ve güvenilir birine yaptıracağım aslında Genişletmek için tıkla... kaş köntürü yaptırdım ataşehirde ünlü bir yerde yağmur gibi müşterisi var attı mesela şuan silemiyoruz diyorlar yanı bu tarz işlemler hep risk bana kalırsa yaptırma