Kalıcı flep kızlık dikimi yapanlar ve evlenenler

hazaldann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2021
40
9
1
Merhaba ulaşabildiğim kadar insana ulaşmak istiyorum. Bu işlemi olup ama kalıcı dikim olup evlenen ve kanaması olan varmı? Lütfen yargılamak veya saçma sapan sorular sormak aşağılamak için yazmayın. Benim neler yaşadığımı başımdan neler geçtiğini bilmiyorsunuz saçma sapan önerilerinizi yargılamalarınızı kendinize saklayın. Bu dikim gerçek mi kanama oluyor mu flep yöntemi ile. Bu yöntem gerçekmi? Evlenen varmı lütfen varsa özelden mesaj atsın

benim neler yaşadığımı, başımdan geçenleri bilmiyorsunuz deyince biraz komik oluyor açıkçası. bir şeye zorlandiysaniz bu çok üzücü, ama onun çaresi jinekologda değil psikologda.

bakire olmasına rağmen kanamayan kadınlar var. artık diktirenler kanıyor, bakireler kanamiyor :D

Ne yaşadın bilmiyorum ama karşındaki insanı kandırmanı haklı çıkarak hiç birşey olmadığı kesin! Diktirdiğin için değil, bu yüzden çok tepki alabilirsin söyleyeyim. Durumuna gelirsek bu kadar uğraşmana değmez çünkü günümüzde bakire olup kanaması olmayan nice insanlar var (ben dahil) kanama olmasa bile kendini bu kadar kasmamanı önerebilirim çünkü eğer zarın esnekleştiyse kanama olmayacaktır. Ya da bir kaç ilişki sonrası da olabilir. Yani halk hikayelerinde duyduğumuz gibi her ilk kanayacak kanamıyorsa bozulmuştur diye birşey yok. Bu dikilen zar içinde geçerlidir diye düşünüyorum 🤷‍♀️ Yaşadıkların için üzgünüm ve umarım başına ne gelirse gelsin dürüstçe anlatabileceğin biri olursun ve seni anlayan insanlara çıkar yolun. 🙏

Merhaba ulaşabildiğim kadar insana ulaşmak istiyorum. Bu işlemi olup ama kalıcı dikim olup evlenen ve kanaması olan varmı? Lütfen yargılamak veya saçma sapan sorular sormak aşağılamak için yazmayın. Benim neler yaşadığımı başımdan neler geçtiğini bilmiyorsunuz saçma sapan önerilerinizi yargılamalarınızı kendinize saklayın. Bu dikim gerçek mi kanama oluyor mu flep yöntemi ile. Bu yöntem gerçekmi? Evlenen varmı lütfen varsa özelden mesaj atsın
Ben sonuç alamadım paranıza yazık.

Back
X