Kalıcı olmasını umúd ederek... Derya'nın yemekle imtihanı diyelim. Son 17 kg !

OnDeryaa

Yürümek; yürekten gülerekten yürümek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
3.549
3.683
133
Merhaba güzel bayanlar ;

Adım Derya 26 yaşında iki çocuk annesi evhanımıyım gayet asosyal hareketsiz Bi hayatım var.
Boy:1.68 kg:77
29.ekim 15 bugünden itibaren karar verdim zayıflamaya. Öncelik abur cubur , hamurişi ve çekirdeği hayatımdan silmem lazım ee bunları çıkarınca da ben başka bişey yemiyormuşum ki dedim..
Sizlerin de destekleriyle kendime bir yol belirlemek isterim her yorum değerli benim için
Bilgi tecrübe ve paylaşımlarınızı beklerim:KK49:

Geçen sene bu Zaman 62 kg idim önce kendim 10 kg devamında da dukan la 12 kg vermiştim güçlendirmeyi yaptım bitti ama koruma uzun sürmedi. Bi ay filan.. 65 te kalmıştım yine de nisan ayında hâlâ 65'tim iki ameliyat kortizon tedavileri narkoz bilmem ne derken nisandan eylüle kadar 13 kg almışım. Şimdi iyileştim fizik tedavim yeni bitti. Artık rahat hareket edebiliyorum evde Leslie yapıp yediklerime dikkat edip bu kiloları verip daha sağlıklı Bi şekilde hayatıma devam etmek istiyorum. Allah'ın izniyle.
Yemek yemeye çok düşkünüm hiç doymuyorum ama hiiiç:( o yüzdendir ki çekirdek sürekli ağzımı oyalasın diye bağımlı oldum. Bide sakız ve su ağzım dolu olcak illa:KK43:
Velhasıl bana fikir veren ve benimle birlikte ilerlemek isteyen olursa çok memnun olurum.

image.webp
Hergün yediklerimi saat saat ne kadar ne yemişim not alıyorum akşam 6'dan sonra sadece su içicem onun dışında sabah aç karna ılık sirkeli su şimdilik planım bu

Hayirli olsun gunlugun canim insallah basarirsin :KK66:
Çok teşekkür ediyorum. :KK49:
Allah'ın izniyle başarırım çok şükür kolay veriyorum çok azimliyim ama koruyamıyorum.
Onu naapcaz ya

İdealine ulastiktan sonra sporla yakmalisin cnm :KK66:
İşte spor konusunda biraz dertliyim her hareketi yapamıyorum belimden üç kez ameliyat oldum kısa süreli felç geçirdim ameliyat ve fizik tedavi ile atlattım. Çok şükür şuan bitek yürüyüş yapabilirim o da evde nekadar olursa tahmin edersiniz çocuğum küçük eşim de dışarda yürümeme izin vermiyor zaten. Şimdilik evde Leslie yapmaya çalışıyom. :/

İşte spor konusunda biraz dertliyim her hareketi yapamıyorum belimden üç kez ameliyat oldum kısa süreli felç geçirdim ameliyat ve fizik tedavi ile atlattım. Çok şükür şuan bitek yürüyüş yapabilirim o da evde nekadar olursa tahmin edersiniz çocuğum küçük eşim de dışarda yürümeme izin vermiyor zaten. Şimdilik evde Leslie yapmaya çalışıyom. :/
Off zor sartlar anliyorum.. Leslie 3 mil yapin bari anca ise yarar cunku. Sadece yuruseniz orta tempoda birbucuk saat o da iyi ama dediginiz sartlarda zor.. Yuruyus bandi ancak olabilir.

Off zor sartlar anliyorum.. Leslie 3 mil yapin bari anca ise yarar cunku. Sadece yuruseniz orta tempoda birbucuk saat o da iyi ama dediginiz sartlarda zor.. Yuruyus bandi ancak olabilir.
Yürüyüş bandı var evde ama Dr kesinlikle olmaz dedi. orda farklı kas gruplarını çalıştırdığından sana zarar verir diyor. Üç dr'a sordum olmaz diyorlar. Yürüyüş bandı askı çamaşırlık görevi görüyor. Maalesef☺️

Yürüyüş bandı var evde ama Dr kesinlikle olmaz dedi. orda farklı kas gruplarını çalıştırdığından sana zarar verir diyor. Üç dr'a sordum olmaz diyorlar. Yürüyüş bandı askı çamaşırlık görevi görüyor. Maalesef☺️
Hahaha o da iyimis. O zaman yapma sen spor fizik tedavide ogrendiklerinle sagligin icin calis. Saglik daha onemli kilonu da kontrol etmeye calis madem bu arada leslie de sana yaramaya bilir dikkat et! Yediklerini kisitlamaktan baska caren yok. Yani kilo verdiginde nasil besleniyorsan oyle devam edeceksin. Cok kacirdiginda ertesi gun yemeyeceksin boyle boyle idare edeceksin cnm. Baska yapabilecegin birsey yok bu durumda ;)

Hahaha o da iyimis. O zaman yapma sen spor fizik tedavide ogrendiklerinle sagligin icin calis. Saglik daha onemli kilonu da kontrol etmeye calis madem bu arada leslie de sana yaramaya bilir dikkat et! Yediklerini kisitlamaktan baska caren yok. Yani kilo verdiginde nasil besleniyorsan oyle devam edeceksin. Cok kacirdiginda ertesi gun yemeyeceksin boyle boyle idare edeceksin cnm. Baska yapabilecegin birsey yok bu durumda :KK66:
Dimi :KK52:
Ağzımı tutacam başka çare yok. Ay aayy:KK14: Bi zayıf olsam şu belim hiç ağrımasa şöyle atik hızlı enerjik olsam. Çok mu şey istiyom kio_O

Dünyadaki en büyük mutluluğum yemek yemek :kk77: :KK36:

Merhabalar bugünkü yediklerimi ekliyorum hiç acıkmadım akşam yemeğini yemeyeyim dedim önce ama saat 18'den sonra acıkırım yerim diye o Zaman yedim tencerede kalmasın diye de hepsini bitirdim. Ekmeksiz ama bişey olmaz dimi ama :) İkindi de Bi bardak kahve yazmamışım onu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 58
1.gün ödem attım sanırım yarın tartıda ne görücem meraktayım

Bugün annem memleketten geldi Hemde doğum günü onlarda olduğum için diyet miyet kalmadı sabah artı 500gr gördüm tartıda 76 çıktım ama annemlerdeki tartıda kıyafetli ve tok 75 çıktım şaşkınım benimki dijital anneminki eski acaba hangisi yanlış bilemedim yarın inşallah çok artı görmem:/

Eki Görüntüle 1671413 Hergün yediklerimi saat saat ne kadar ne yemişim not alıyorum akşam 6'dan sonra sadece su içicem onun dışında sabah aç karna ılık sirkeli su şimdilik planım bu

ıı hiç bir fikrim yok işte öyle devam edelim paylaşım yapalım öneri yapalım işte böyle devam edelim
Cnm sana fikir olsun benim yaptığım gibi yedikten sonra not al akşama bakıyorsun şunu yemişim bunu yemiyeyim yada yarın şöyle yaparım diye fikir oluyo insana. :kk77::KK15:

Eve gelirgelmez tartıldım ve şoklardayım 78 kg çıktım:KK53::KK43:
P.tesi eczanede tartılıp benim tartımın doğrumu yanlışmı olduğuna karar vericem artıko_O

Ben bukadar çabuk mu pes edicektim ya.
Ama olmazki kimse de motive etmiyo hırslandırmıyor.
Yok ben bunu saymıyom hafta sonu hep böyle oluyo yarın görürsün sen diyorum kendi kendime:KK70:

Merhabalar bugünkü yediklerimi ekliyorum hiç acıkmadım akşam yemeğini yemeyeyim dedim önce ama saat 18'den sonra acıkırım yerim diye o Zaman yedim tencerede kalmasın diye de hepsini bitirdim. Ekmeksiz ama bişey olmaz dimi ama :) İkindi de Bi bardak kahve yazmamışım onu

canım listede yediklerini yazmışsın, diyet listesi değil bu:KK64: kusura bakma ama öyle asla kilo veremezsin, sabah sabah kolada neyin nesi, bir kere gazlı içecekleri zararlı olduğu için hayatından çıkarmalısın, bide profil resmin karatay? kola içtiğini duysa, keser seni,,,

öğünlerine bol salata ve yoğurdu eklemelisin, örneğin akşam kıymalı karnıbahar, salata yoğurt hatta 1 dl tam buğday ekmeği yiyebilirsin..

sabah yine salatalık, domates, yumurta, 2-3 dlim tam buğday ya da çavdar ekmeği, peynir yiyebilirsin,

öğlenleri protein ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim,
köfte, et, balık, yanına salata ayran ya da yoğurt... su tüketmelisin bol bol ayrıca hareket etmelisin, hiç bir şey yapamıyorsan, evde aralıklı ip atlar gibi yap, 100 er taneden 5-6 defa yapsan bile kar kardır... her neyse benden bu kadar.. kilo vermek istiyorsan dediklerimi dikkate alırsın,vermek istemiyorsan zaten okumazsın bile... :cool:

Back
X