Kalıcı olmasını umúd ederek... Derya'nın yemekle imtihanı diyelim. Son 17 kg !

canım listede yediklerini yazmışsın, diyet listesi değil bu:KK64: kusura bakma ama öyle asla kilo veremezsin, sabah sabah kolada neyin nesi, bir kere gazlı içecekleri zararlı olduğu için hayatından çıkarmalısın, bide profil resmin karatay? kola içtiğini duysa, keser seni,,,

öğünlerine bol salata ve yoğurdu eklemelisin, örneğin akşam kıymalı karnıbahar, salata yoğurt hatta 1 dl tam buğday ekmeği yiyebilirsin..

sabah yine salatalık, domates, yumurta, 2-3 dlim tam buğday ya da çavdar ekmeği, peynir yiyebilirsin,

öğlenleri protein ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim,
köfte, et, balık, yanına salata ayran ya da yoğurt... su tüketmelisin bol bol ayrıca hareket etmelisin, hiç bir şey yapamıyorsan, evde aralıklı ip atlar gibi yap, 100 er taneden 5-6 defa yapsan bile kar kardır... her neyse benden bu kadar.. kilo vermek istiyorsan dediklerimi dikkate alırsın,vermek istemiyorsan zaten okumazsın bile... :cool:
kendimi diyete hazırlama,Alıştırma dönemi olduğundan öyle oldu bu listeler Bi haftaya doğru bir diyet programı uygulayabilceğimi düşünüyorum. Tavsiyelerin için teşekkür ediyorum ve önemsiyorum.
Karatay a gelince espirisini koydum ya:)

kendimi diyete hazırlama,Alıştırma dönemi olduğundan öyle oldu bu listeler Bi haftaya doğru bir diyet programı uygulayabilceğimi düşünüyorum. Tavsiyelerin için teşekkür ediyorum ve önemsiyorum.
Karatay a gelince espirisini koydum ya:)

yeme saatlerine dikkat etmelisin, her dakika 1 er loma ondan bundan yemektense, 3 öğünde karnını güzelce doyurmalısın, yemeklerinin yanında salatanı yoğurdunu ihmal etmemelisin, su içmelisin, spor yapmalısın. işte bu kadar, gerisi çorap söküğü gibi, gelsin kilo kayıpları :)

yeme saatlerine dikkat etmelisin, her dakika 1 er loma ondan bundan yemektense, 3 öğünde karnını güzelce doyurmalısın, yemeklerinin yanında salatanı yoğurdunu ihmal etmemelisin, su içmelisin, spor yapmalısın. işte bu kadar, gerisi çorap söküğü gibi, gelsin kilo kayıpları :)
İnşallah uyarım bunlara ama acayip acıkıyorum öyle böyle değil kendimden nefret ettim resmen ya hep açım:(

Çok sağol şimdi bişeyler yiyecektim sayende sabredicem.
Öğlene güzelce hazırlayıp yiycem:)

Back
X