Kalın Deri 3. Gün ameliyat

kombeey31

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2022
20
2
1
28
Arkadaslar kalın ve yagli bir cildim varmis. 3. Gundeyim. Yuzumde sislikler var. Burnum egriydi. Suan kalkik ama top gibi şiş. Düzelir mi? Ameliyat sonrasi cekilen resmim çok guzel o haline gelir mi?

Eklentiler

• 20220321_135438.webp
    20220321_135438.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 119
Arkadaslar kalın ve yagli bir cildim varmis. 3. Gundeyim. Yuzumde sislikler var. Burnum egriydi. Suan kalkik ama top gibi şiş. Düzelir mi? Ameliyat sonrasi cekilen resmim çok guzel o haline gelir mi?
benim de sizin gibi bir cildim var, düzelecek merak etmeyin :) benim 2 sene bitti, son 6 aydır tam oturdu herşeyiyle diyebilirim :) konumda ay ay fotolarım da var isterseniz aşağıdan konuma bakabilirsiniz :)

Derinizin kalınlığı ile alakalı çok kalınsa inmez,orta kalınsa biraz daha kuculecektir fakat hicbir zaman findil burun olmayacaktir. Deriniz incelmiyor çünkü sadece iç iskelete şekil veriliyor. Şuan ödem var biraz bekleyin sonuç ortaya cikacaktir

Derinizin kalınlığı ile alakalı çok kalınsa inmez,orta kalınsa biraz daha kuculecektir fakat hicbir zaman findil burun olmayacaktir. Deriniz incelmiyor çünkü sadece iç iskelete şekil veriliyor. Şuan ödem var biraz bekleyin sonuç ortaya cikacaktir
Ameliyat sonrası çekilen resim ile aynısı olur mu

Back
X