Kalın derili burun

Suu1111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
15
1
1
Merhabalar arkadaşlar . Burnum kalın derili ve okuduğum bir çok yazıda kalın derinin sıkıntı olabileceği yazıyor . Aranızda kalın derili burna sahip olupta estetik olan var mi ? Fikirleriniz benim için değerli

Sıkıntıdan kasıt odemlerim gec inmesi aslında süreç herkes de aynı sadece kalın deri olunca geç sonuç alıyorsunuz

Merhaba.Ben kalın deriliyim maalesef sorun yaşadım ve yazın bu yüzden revizyon olacağım.Yağlı deride yumuşak doku deformasyonu denilen bir sorun yaşadım burun sırtımda ve burun ucumda ödemler inmedi diğer taraflardaki ödemler tamamen indi şiş kalan yer bariz belli oluyor. doktorum iyileşme sırasında istenmeyen doku oluşması diyor açıp o dokuyu kazıycakmış.Aynen böyle dedi !!! inşallah bu sefer iyi olur size tavsiyem eğer nefesde ve kemikde çok fazla şekil bozukluğunuz yoksa ameliyat olmayın çünkü kalın derili burun eskisinden daha kalın bir burun oluyor genelde

Nefes problemi hat safhada yaşıyorum malesef . Ins sizin revizyon basarili olur istediğniz şekli alır

Benim de burnum kalın derili. Ameliyat oldum eskisinden iyi ama hala yüzüme büyük. Daha fazla küçülmesi de çok mümkün değil galiba başka sorunlara yol açabilirmiş. Birkaç doktorla daha görüşüp öyle bu sevdadan ya vazgeçcem ya da iyi bi doktor bulursam tekrar ameliyat olup biraz daha küçülttürmek istiyorum.

resim varmi acaba benimde kalın derili dedi doktor kararsızım bende küçük istıyırum biraz

Merhaba bana da kalın derili dedi doktor özelden bana da atabilir misiniz resim 2 hafta sonra ameliyat olmayı düşünüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…