Geçmiş olsun.kalin deriliyim simülasyon yapmiyorum bana fotograf gosterin aynisini yapayim demisti gosterdim cok alakasiz bi burun yapti burnun ucu cok buyuk ve genis bilemiyorum henuz 1 ayim doldu ama odemler gecse bile seklen benim istedigim burundan cok farkli bi burun cikacak bence artik herkese ayni burnu yapiyorlar hangisinin burnu tutarsa onu paylasiyorlar bu konuda ince derililer daha sansli
Ben 2014 yılında burun ameliyati oldum kapalı yöntemle.kalin deriliyim simülasyon yapmiyorum bana fotograf gosterin aynisini yapayim demisti gosterdim cok alakasiz bi burun yapti burnun ucu cok buyuk ve genis bilemiyorum henuz 1 ayim doldu ama odemler gecse bile seklen benim istedigim burundan cok farkli bi burun cikacak bence artik herkese ayni burnu yapiyorlar hangisinin burnu tutarsa onu paylasiyorlar bu konuda ince derililer daha sansli
benim doktorum oguz kaan onderdi ama memnun kalmadim sonuctanGeçmiş olsun.
Bende revizyon için doktor ariyorum.
Sizin doktorunuz kimdi acaba?
Uzuldum sizin adinizabenim doktorum oguz kaan onderdi ama memnun kalmadim sonuctan
Emre Ilhana ameliyat olmam ben.Revizyon için ahmet islamı duymuştum burada. Tanışıklığımın olduğu biri annesiyle emre ilhana olmustu annesi kalın deriliydi ve ikiside memnundu ama emre ilhana ameliyat olmak sanırım biraz kumar
benim doktorum oguz kaan onderdi ama memnun kalmadim sonuctan
soyle soyleyeyim benim 1 ayim oldu ama sekil olarak yaptigi burun cok farkli ben de sadece odem ve sisikler var 1 yil sonunda onlar indiginde sadece burnumdaki sisiklik ve o buyuk goruntu gidecek sekil olarak istedigim bi burun olmayacak ayrica biraz da kanatlari buyuk oldu saginda solunda bi suru dikis var onlar cok kaba ve buyuk gozukuyor 1 ay olmasina ragmen yavaslama siliklesme dahi yok herkes bana onlari soruyor o dikisleri herkeste goremedim bi bende var.Merhaba ne zaman oldunuz ameliyat ben de buyuk umutlarla cok arastırarak oldum Oğuz beye aslında dogal bır burun yaptı hatta söylemeden kimse anlamadı ameliyat oldugumu aslında bir sorun yok su an burnumda ama beklediğim gibi bir burun değil henüz 6 ay oldu hala ödem de var tabi bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor sanırım.
1 ay için o dikisler normal aslında ben de cok uzulmustum ama zamanla geciyor. iz için krem kullanmıyor musunuz?soyle soyleyeyim benim 1 ayim oldu ama sekil olarak yaptigi burun cok farkli ben de sadece odem ve sisikler var 1 yil sonunda onlar indiginde sadece burnumdaki sisiklik ve o buyuk goruntu gidecek sekil olarak istedigim bi burun olmayacak ayrica biraz da kanatlari buyuk oldu saginda solunda bi suru dikis var onlar cok kaba ve buyuk gozukuyor 1 ay olmasina ragmen yavaslama siliklesme dahi yok herkes bana onlari soruyor o dikisleri herkeste goremedim bi bende var.
evet canim bana teramycn diye bi krem verdi onu kullaniyorum once oksijenli su ile o bolgeyi yıkayıp sonra teramycn suruyorum ama kesinlikle disari cikamiyorum kaba gozukuyor..benim kanatlarda cok cok genis eski halinden farki yok belki daha genis orasi sanirim daralmaz galiba bilemiyorum..benimde burnumun on tarafi domuz burnu gibi cok buyuk ama odemle gecer o kalkiklik bende cok yoktu ben cok istememistim ama benim on tarafta asagi dogru gelecek gibi duruyor yani hemen hemen eski burnuma yakin bi goruntu olacak ama tabii henuz 1.ayim oldugu icin cok pesin konusmak istemiyorum 3.aydan sonra daha da belirginlesecegini dusunuyorum.istedigim gibi olmazsa revizyon yapacagim1 ay için o dikisler normal aslında ben de cok uzulmustum ama zamanla geciyor. iz için krem kullanmıyor musunuz?
Kanatlar icin ben de aynı sekılde daha kucuk ısterdım cunku benim en büyük sorunum kanatlardı baya acık kanatlarım vardı eskıye göre iyi tabi ama o kadar skıntı cekmişken daha iyisi olabilirdi diye düsünüyor insan. Burnum ilk kalkıktu hafif dusse süper olur diye düsünüyordum ama baya düstü keske cok az kalkık olsaymıs ki ben öyle istiyordum.
evet canim bana teramycn diye bi krem verdi onu kullaniyorum once oksijenli su ile o bolgeyi yıkayıp sonra teramycn suruyorum ama kesinlikle disari cikamiyorum kaba gozukuyor..benim kanatlarda cok cok genis eski halinden farki yok belki daha genis orasi sanirim daralmaz galiba bilemiyorum..benimde burnumun on tarafi domuz burnu gibi cok buyuk ama odemle gecer o kalkiklik bende cok yoktu ben cok istememistim ama benim on tarafta asagi dogru gelecek gibi duruyor yani hemen hemen eski burnuma yakin bi goruntu olacak ama tabii henuz 1.ayim oldugu icin cok pesin konusmak istemiyorum 3.aydan sonra daha da belirginlesecegini dusunuyorum.istedigim gibi olmazsa revizyon yapacagim
Neden memnun kalmadınız bende görüşmeye gitcektimUzuldum sizin adiniza
Oğuz beyemi oldunuz ben sayfasında çok güzel burunlar gördüm babynose tam benim tarzım görüşemye gitçektim ama araştırıyorum halen içime sinen şuana kadar ahmet arslanoğlu var siz nasıl bir sorun yaşadınız bana özelden resim atabilirmiisnizsoyle soyleyeyim benim 1 ayim oldu ama sekil olarak yaptigi burun cok farkli ben de sadece odem ve sisikler var 1 yil sonunda onlar indiginde sadece burnumdaki sisiklik ve o buyuk goruntu gidecek sekil olarak istedigim bi burun olmayacak ayrica biraz da kanatlari buyuk oldu saginda solunda bi suru dikis var onlar cok kaba ve buyuk gozukuyor 1 ay olmasina ragmen yavaslama siliklesme dahi yok herkes bana onlari soruyor o dikisleri herkeste goremedim bi bende var.
merhaba şuan memnun musunuz acaba? görsel paylaşmanız mümkün müMerhaba ne zaman oldunuz ameliyat ben de buyuk umutlarla cok arastırarak oldum Oğuz beye aslında dogal bır burun yaptı hatta söylemeden kimse anlamadı ameliyat oldugumu aslında bir sorun yok su an burnumda ama beklediğim gibi bir burun değil henüz 6 ay oldu hala ödem de var tabi bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor sanırım.
merhaba şuan memnun musunuz acaba? görsel paylaşmanız mümkün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?