O ozgeddm Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 1 0 1 21 21 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgeddm #1 Arkadaşlar kalın derili olduğun için burnunu kalkık yaptık dediler burun ucu zamanla düşüyor mu fazla derecede kalın deriliyim
Arkadaşlar kalın derili olduğun için burnunu kalkık yaptık dediler burun ucu zamanla düşüyor mu fazla derecede kalın deriliyim
M merlinurse Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2022 416 601 33 30 9 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgeddm #2 ozgeddm .!.: Arkadaşlar kalın derili olduğun için burnunu kalkık yaptık dediler burun ucu zamanla düşüyor mu fazla derecede kalın deriliyim Genişletmek için tıkla... Doktorunuzun kullandığı tekniğe bağlı ben 11. Aydayım burnum ilk günkü gibi kalkık düşme olmadı derimde ne kalın ne ince.
ozgeddm .!.: Arkadaşlar kalın derili olduğun için burnunu kalkık yaptık dediler burun ucu zamanla düşüyor mu fazla derecede kalın deriliyim Genişletmek için tıkla... Doktorunuzun kullandığı tekniğe bağlı ben 11. Aydayım burnum ilk günkü gibi kalkık düşme olmadı derimde ne kalın ne ince.
S Sannee Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2022 278 98 18 30 10 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgeddm #3 merlinurse .!.: Doktorunuzun kullandığı tekniğe bağlı ben 11. Aydayım burnum ilk günkü gibi kalkık düşme olmadı derimde ne kalın ne ince. Genişletmek için tıkla... Kime oldunuz acaba?
merlinurse .!.: Doktorunuzun kullandığı tekniğe bağlı ben 11. Aydayım burnum ilk günkü gibi kalkık düşme olmadı derimde ne kalın ne ince. Genişletmek için tıkla... Kime oldunuz acaba?
L leilaylo Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2018 579 208 103 10 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgeddm #4 Kalın derili değilim burnum çok düştü