Kaliteli aşınmayacak kot pantolon önerilerinizi bekliyorum.

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
Kızlar ya benim kotlarımda baldırlarımın arasında kalan kısım aşınıyo sürekli. Gecen aylarda lk den almstm çk beğenmiştim rengini ama oranın rengi soldu aşındı falan.. Bana kaliteli sorun olmucak bi kot onerirmisiniz :68:

Kızlar ya benim kotlarımda baldırlarımın arasında kalan kısım aşınıyo sürekli. Gecen aylarda lk den almstm çk beğenmiştim rengini ama oranın rengi soldu aşındı falan.. Bana kaliteli sorun olmucak bi kot onerirmisiniz :68:

valla bendede var o problem sinir oluyorum çözüm de bulamadım açıkcası hep levıs tan alırım kotlarımı hemen aşınmasada idare ediyo biraz eger bi çözümü varsa bende istiyorum :49:

valla bendede var o problem sinir oluyorum çözüm de bulamadım açıkcası hep levıs tan alırım kotlarımı hemen aşınmasada idare ediyo biraz eger bi çözümü varsa bende istiyorum :49:

Çözüm kilo vermek aslında ama zor ya. Valla kaliteli adam akıllı bi kot yapamadılarr

Benim Little Big marka kot pantolonum var. 5-6 sene önce halam hediye etmişti. Hala giyiniyorum ve hiç sorun yok. :) Ayrıca Rodi'yi de öneririm.

bende genellikle lewis ten alırım bir kotu hiç eskimeden 5 6 sene giymişliğim olmuştur..

seneler evvel hel ltb alırdım ve o dediğiniz aşınma çok olurdu, kilom şimdikinden daha az olduğu halde.

şimdi ise mavi jeans müptelası oldum ve benim de dikkatimi çeken nokta, kilom biraz daha fazla olmasına rağmen o sorun yok.

ama ben markadan öte dikişe bağladım bu durumu. eski kotlarımda dikişler bacak içi ve yan dikişler çok kalın olurdu, kumaşlar da daha sert.
şimdi giydiklerimi ise daha yumuşak kot kumaşlarından tercih ediyorum ve dikkat ettik ki iç ve dış dikişlerin olduğu yerlerde de fazla kalınlık yok. buna dikkat edin isterseniz kot alırken. eskiden o dikişlerin olduğu yerler özellikle bacak içi çok aşınırdı.

Benimde baldır kısmı değilde üst kısımdan ağın az aşağısı yanlardan eriyor hep kotlar. Ne mavisi ne rodi si bir sezondan fazla gitmiyor nerdeee öyle bir kaç yıl giymek :(

biraz pahalı ama mavi jeans diyorum kızlar.verdıgınız paraya kesınlıkle degıyor.duruşu rengi ve kalitesine 10 uzerınden 9 verıyorum.1 puanı neden kırdım;cunku cok hafıf mavi renk verıyor vucudunuza

Back
X