Bebek İkinci El Kaliteli oyuncak. Fisher price-playskool-peluş

carpelumina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
389
1
116
Kocaeli
$image.webp
Fisher price eğitici köpekçik 35 TL

$image.webp$image.webp
Playskool konuşkan süpürgem 35TL

$image.webp$image.webp
Bilen bilir, cloud-b uyku arkadaşım kuzucuk, anne kalbi, okyanus, yağmur ve balina sesleri çıkartır, zaman ayarı vardır 40TL

$image.webp
Fur real yaramaz kedicik, piyasa fiyatı 150 TL, tertemiz, çalışır durumda, daha yeni olan pilleri içinde (sadece pilleri 30 tl tutuyor) 80TL

$image.webp
Hayvan sesleri çıkartan çark 15TL

$image.webp
Playskool emekleme arkadaşım kelebek 15TL

$image.webp
Playskool tombik hayvancıklar inek 15TL

$image.webp
Plates eşeği 10TL

$image.webp
My little pony adet 5TL

$image.webp
Birçok ses çıkartan gitar 10TL

$image.webp
40 cm büyük fil peluş 15 TL

$image.webp
24 lü ve 12 li olmak üzere iki set yapboz bulunuyor kutunun içinde, 24 lü parçalar büyük, 12 li parçalar daha da büyük 7TL

$image.webp
0-9 arası 10 adet rakamlı,30*30cm boyutlarında zemin kaplama kareleri, kızım bununla oynamaya bayılırdı, takım halinde 10TL

$image.webp$image.webp$image.webp
Orjinal ZARA HOME karton bavul 15 TL

$image.webp
Peluşların fiyatlarını sorunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi, 35 TL yapıyor toplamda, adres isim soyad ve telefon numaranızı verirseniz, yarın kargolarım. Ptt kapıda ödeme veya eft ile ödeme yapın, istediğiniz kargoyla göndereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnek, plates eşeği, hayvan sesleri çıkartan çark, gitar ve tüm ponyler satılmıştır.

Diğer oyuncaklar hala satıştadır...

canım oyuncaklarımız bugün geldi. valla süpürgeyle benim bile oynayasım geldi, ne eğlenceli bişeymiş o :))
çok teşekkür ediyorum.

Oyuncaklar geldi teşekkür ederim ama keşke gitarın sapı kırık olmasaydı, hayvan sesleri çıkaran çarkta doğru hayvanları gösterseydi. Üzgünüm. İyi günler.

Oyuncaklar geldi teşekkür ederim ama keşke gitarın sapı kırık olmasaydı, hayvan sesleri çıkaran çarkta doğru hayvanları gösterseydi. Üzgünüm. İyi günler.

Giyarın sapı kesinlikle sağlamdı, fotoğrafını tekrar inceleyin isterseniz, kargo esnasında kırıldı herhalde, gerçekten çok üzüldüm.. Hayvan sesleri çıkartan çarkın kullanımı değişik biraz, sesi çıkartıyor, siz hangi hayvan olduğunu buluyo ve çarkı o hayvanın üzerine koyup tekrar çeviriyorsunuz.

Ben de kargoda kırıldığını düşündüm ama kırık olunca üzüldüm. Hayvan çarkından yeğenimin de vardı biliyorum ama sizinkinin kullanımı biraz değişik. İlginize teşekkür ederim. İyi günler.

Ben de kargoda kırıldığını düşündüm ama kırık olunca üzüldüm. Hayvan çarkından yeğenimin de vardı biliyorum ama sizinkinin kullanımı biraz değişik. İlginize teşekkür ederim. İyi günler.

Ben çok üzüldüm gitarın kırılmasına, eğer kabul ederseniz gitarın parasını geri ödemek istiyorum, bugün 17:30 a kadar hesap numaranızı gönderirseniz, bugün para çıkışınızı yapabilirim, yoksa pazartesiye kalır..

merhabalar eğer eğitici köpekçik yıranmamış sağlam durumdaysa 30 tlye onu alabilirim.

Back
X