Kalkık burnumun son durumu (sizce biraz daha iner mi) (birbuçuk yılı geçti)

Nimooo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2022
643
1.527
63
32
Selam Kızlar.
Şubat 2022 de malesef burun ameliyatı oldum ve çok pişmanım. Kalkık olmasın, doğal olsun derken 90 derece kalkıklıkta ve uzun bir burun ucu ile karşı karşıya kaldım. İntiharı bile düşündüm malesef…

Şimdi yavaş yavaş yüzüme oturuyor. Biraz da oturdu yüzüme. Revizyon araştırıyorum ama daha kötü bir sonuçtan da korkmuyor değilim…

Bu ameliyat öncesi sonrası… Bakıyorum da hiç bir şeyim yokmuş çok az kemiğim törpülensin azıcık da ucu kalksın istemiştim sadece…

729BDE44-2969-4D6E-A735-8B125BE8EA0F.webp

Eylül 2022 :

6CD3479E-B1DC-461D-B430-06878BDD53C7.webp

Aralık 2022 (nedense bu ara ödem yaptı ve daha da uzun durdu o dönem)

45A63704-170F-44EF-9EC4-5739C2ADCC2E.webp

Ve bu da güncel hali:

72681F4D-42AA-410C-90F9-64B5732BAE5A.webp

hala yakından inceleyince daha da gıcık oluyorum ama revizyon konusunda korkularım var. Şu sıralar yine burnuma çok taktım. Keşke hiç ameliyar olmasaydım ya da daha iyi bir doktora olsaydım. Yapay görüntüden nefret ediyorum…

Bu burna çözüm var mı arkadaşlar? Tavsiye edeceğiniz doktor? Daha fazla inmez diye düşünüyorum artık.

Selam Kızlar.
Şubat 2022 de malesef burun ameliyatı oldum ve çok pişmanım. Kalkık olmasın, doğal olsun derken 90 derece kalkıklıkta ve uzun bir burun ucu ile karşı karşıya kaldım. İntiharı bile düşündüm malesef…

Şimdi yavaş yavaş yüzüme oturuyor. Biraz da oturdu yüzüme. Revizyon araştırıyorum ama daha kötü bir sonuçtan da korkmuyor değilim…

Bu ameliyat öncesi sonrası… Bakıyorum da hiç bir şeyim yokmuş çok az kemiğim törpülensin azıcık da ucu kalksın istemiştim sadece…

Eki Görüntüle 3264395

Eylül 2022 :

Eki Görüntüle 3264396

Eki Görüntüle 3264397

Ve bu da güncel hali:

Eki Görüntüle 3264400

hala yakından inceleyince daha da gıcık oluyorum ama revizyon konusunda korkularım var. Şu sıralar yine burnuma çok taktım. Keşke hiç ameliyar olmasaydım ya da daha iyi bir doktora olsaydım. Yapay görüntüden nefret ediyorum…

Bu burna çözüm var mı arkadaşlar? Tavsiye edeceğiniz doktor? Daha fazla inmez diye düşünüyorum artık.
merhaba geçmiş olsun , kuzenimde burun ameliyatı oldu ve burnunun görüntüsü aynı sizin sonucunuza benzer oldu 2 yıla yaklaşacak neredeyse ve yavas yavas inmeye basladı o da sizin gibi çok endişeliydi ama biraz daha zamanla sizinde inecektir diye düşünüyorum canınızı sıkmayın🙏🏻

merhaba geçmiş olsun , kuzenimde burun ameliyatı oldu ve burnunun görüntüsü aynı sizin sonucunuza benzer oldu 2 yıla yaklaşacak neredeyse ve yavas yavas inmeye basladı o da sizin gibi çok endişeliydi ama biraz daha zamanla sizinde inecektir diye düşünüyorum canınızı sıkmayın🙏🏻

Ay ben de acaba yıllar geçtikçe biraz daha iner mi diye umut ediyorum. Kötü geçen revizyon ameliyatları da duydum çünkü.

Ay ben de acaba yıllar geçtikçe biraz daha iner mi diye umut ediyorum. Kötü geçen revizyon ameliyatları da duydum çünkü.
evet revizyon ameliyatlarının süreci biraz daha sancılı geçiyor diye biliyorum bende o yüzden bu kadar süre beklediniz bence biraz daha beklemelisiniz. hemde gerçekten siz takıntı haline getirdiğiniz için gözünüze öyle geliyor bence abartı bir yükseklik yok burnunuzda🫶🏻

Sizi hatırlıyorum, burnunuz eskisine gore buyuk ve sacma bir aci verilmis ucuna. Ozellikle kirik kalp koyulan fotolarda net belli :( yuze gore buyuk, önde ve yapay. Ucuna revizyon yapılırsa icinize sinecegini düşünüyorum. Mesele doktoru bulmak. Revizyon ameliyat aslinda hasta acisindan degil, doktor acisindan zorlayicidir. Kostal kikirdak greft gerekirse, bu ekstra zahmet olur fakat gerek duyulmazsa ilk ameliyat surecinden farkli olacağını sanmam

Burun kalkınlığından ziyada fazla uzun ve büyük. Küçülürse sevebilirsiniz gibi geliyor bana. Ama artık inip küçüleceğini sanmıyorum maalesef.

Sizi hatırlıyorum, burnunuz eskisine gore buyuk ve sacma bir aci verilmis ucuna. Ozellikle kirik kalp koyulan fotolarda net belli :KK43: yuze gore buyuk, önde ve yapay. Ucuna revizyon yapılırsa icinize sinecegini düşünüyorum. Mesele doktoru bulmak. Revizyon ameliyat aslinda hasta acisindan degil, doktor acisindan zorlayicidir. Kostal kikirdak greft gerekirse, bu ekstra zahmet olur fakat gerek duyulmazsa ilk ameliyat surecinden farkli olacağını sanmam
O kırık kalp olan fotoğraf ameliyattan 10 ay sonraydı. Nedense o dönem ödemden dolayı burun ucum iyice uzadı gitti. Yani gerçekten bir buçuk yıldır burun ameliyatımın pişmanlığını yaşıyorum :(

Merhaba sizin önden görünüş nasıl acaba delikleri görünüyor mu? Benim önden çok kaba oldupu için pek anlaşılmıyo sizinkini merak ettim ilk hali ve şimdiki halini

Selam Kızlar.

Eki Görüntüle 3264395

Eylül 2022 :

Eki Görüntüle 3264396

Eki Görüntüle 3264397

Ve bu da güncel hali:

Eki Görüntüle 3264400

Dolguyla neler yapabilirler onu soruşturun. Bana dolgu önerdi iyi bi doktor, çünkü ikinci ameliyat istemiyorum. Aslında başta da dolgu sizi mutlu edermiş

Burun ucınuz biraz daha küçük yapılsa bu kadar gözünüze batmazdı daha minik olsa o kadar kalkıkta görünmezdi

Dolguyla neler yapabilirler onu soruşturun. Bana dolgu önerdi iyi bi doktor, çünkü ikinci ameliyat istemiyorum. Aslında başta da dolgu sizi mutlu edermiş
Dolguyu bi araştırayım :( evet baştan da dolguyla halolurdu, aslında kötü de değilmiş en baştan. Kötü bir dönemde aldığım bir karar oldu malesef..

Dolguyu bi araştırayım :KK43: evet baştan da dolguyla halolurdu, aslında kötü de değilmiş en baştan. Kötü bir dönemde aldığım bir karar oldu malesef..
Benim de böyle oldu ama takmıyorum, bence güzel. Sizden başka kimse o kadar odaklanmıyordur, gözünüz alışınca takmazsınız. Bi kaç sene öyle bi takılıyor. hoş görünüyor.

Takıntı haline getirdiğiniz için size öyle geliyor bence burnunuz yapay ve aşırı kalkık filan değil. Ben çok beğendim, revizyon vs düşünüp takıntı yapıp kendinize eziyet etmeyin. Takacak başka şeyler bulun burnunuz gaaayet güzel hatta keşke benim burnumda bu şekilde olsa

Revizyon şart gibi değil mi 😥
Aslında kişisel görüş tamamen. Şöyle düşünün hiç ameliyat olmamış haliniz böyle olsaydı ne yapardınız? Revizyondan korkuyordum ben endişelenmiştim ya yine olmazsa diye ama şu anlık memnunum.

Aslında kişisel görüş tamamen. Şöyle düşünün hiç ameliyat olmamış haliniz böyle olsaydı ne yapardınız? Revizyondan korkuyordum ben endişelenmiştim ya yine olmazsa diye ama şu anlık memnunum.
Ya böyle boşlukta kalınca takıntı yaptım herhalde, sadece birazcık, bi tık daha inik ve daha kısa olsa beni memnun edersi belki :)

Back
X