Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kalkık burnumun son durumu (sizce biraz daha iner mi) (birbuçuk yılı geçti)
Merhaba sizin önden görünüş nasıl acaba delikleri görünüyor mu? Benim önden çok kaba oldupu için pek anlaşılmıyo sizinkini merak ettim ilk hali ve şimdiki halini
Eski hali daha güzel diyerek boşuna pişman olmayın bu hali cidden daha güzel. Ben görsel olarak alışacağınızı düşünüyorum. Ama revizyon düşünüyorsanız da iyice emin olun
Eski hali daha güzel diyerek boşuna pişman olmayın bu hali cidden daha güzel. Ben görsel olarak alışacağınızı düşünüyorum. Ama revizyon düşünüyorsanız da iyice emin olun
Benimde 2 hafta oldu ameliyat olalı çok kahrediyorum çol pişman da oldum ama sizin gibi bir buçuk yıl olmuş hala burnu nmemiş olanları gördükçe daha çok üzülüyorum ben de mi öyle olucam diye
Benimde 2 hafta oldu ameliyat olalı çok kahrediyorum çol pişman da oldum ama sizin gibi bir buçuk yıl olmuş hala burnu nmemiş olanları gördükçe daha çok üzülüyorum ben de mi öyle olucam diye
Doktorunun yöntemine bağlı canım. Benim doktorum bir erkek arkadaşımızı da ameliyat etti, onun burun ucu baya bi düştü doğal duruyor. Belki sizin doktorunuz da öyle bir yöntem uygulamıştır kime olmuştunuz?
Sanırım daha önce de yazmıştım size.Bence gayet güzel görünüyor.Kısa bir ucun yakışmama,tüm bu havalı görünümünü kaybetme ihtimalini iyi düşünün bence.
Burnunuza dolgu yaptirmayin asla burundaki damarlara gelorse kör olma ihtimali bile var ünlü doktor söylemiştj ve burun dolgusu yapıp daha sonra ameliyat olmaya karar verirsen dolgu malzwmelerini tamamen temizlemeleri gerekiyo bu da ameliyatini zorlastirir. Bana kalirsa burnun gayet guzel sadecw fazla estetik ama bu da bir tarz bence bazi insanlar sorf boyle estetik gorunsun diye barbi burnu yaptiriyorlar senin burnunda barbi burnuna benziyor
Bence hiç revizyonluk bir durum yok.zaten yıllar içinde o burun gittikçe inecek.evet bir tık kalkık olmuş ama kötü durmuyor.eski burnunuzda iyimiş gayet olmasanızds olurmuş ama şimdi tekrar risk alıp olmayın diyorum.
Benim fikrim çok güzel olduğu yönünde ben yapay burunları çok beğeniyorum ucu kalkık burunlar çok hoş duruyor size baya havalı hava katmış cidden çok yakışmış.
Canım bu işi ameliyat olmuş olanlara sor olmayanlara güzel gelir. Bende ameliyat olmadan önce yapay burunlar güzel gelirdi ama şu an hiç güzel gelmiyor kemikli el değmemiş doğal burunlar dahaa iyi kim ne derse desin. Bunu yapan doktor hiç mi düşünmemiş acaba. Yapamayacak olan doktorlara Allah vicdan merhamet versin versin ki insanların hayatlarını bu kadar kolay karartmasinlar. Yapamıyorsan yapma kardeşim. Sadece müşteri gibi gören doktorlar aldıkları bu ahla nasıl yaşıyorlar acaba. Revizyon zor bir ameliyat sağlık sıkıntın yoksa yasa geç canım