Merhaba sizin önden görünüş nasıl acaba delikleri görünüyor mu? Benim önden çok kaba oldupu için pek anlaşılmıyo sizinkini merak ettim ilk hali ve şimdiki halini
Merhaba özelden atıyorum size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sizin önden görünüş nasıl acaba delikleri görünüyor mu? Benim önden çok kaba oldupu için pek anlaşılmıyo sizinkini merak ettim ilk hali ve şimdiki halini
Eski hali daha güzel diyerek boşuna pişman olmayın bu hali cidden daha güzel. Ben görsel olarak alışacağınızı düşünüyorum. Ama revizyon düşünüyorsanız da iyice emin olunYa böyle boşlukta kalınca takıntı yaptım herhalde, sadece birazcık, bi tık daha inik ve daha kısa olsa beni memnun edersi belki :)
Teşekkür ederim güzel yorumunuz içinEski hali daha güzel diyerek boşuna pişman olmayın bu hali cidden daha güzel. Ben görsel olarak alışacağınızı düşünüyorum. Ama revizyon düşünüyorsanız da iyice emin olun![]()
Doktorunun yöntemine bağlı canım. Benim doktorum bir erkek arkadaşımızı da ameliyat etti, onun burun ucu baya bi düştü doğal duruyor. Belki sizin doktorunuz da öyle bir yöntem uygulamıştırBenimde 2 hafta oldu ameliyat olalı çok kahrediyorum çol pişman da oldum ama sizin gibi bir buçuk yıl olmuş hala burnu nmemiş olanları gördükçe daha çok üzülüyorum ben de mi öyle olucam diye![]()
Kırık kalp olanda baya ödemim vardı neden bilmiyorum oysa ameliyat olalı baya olmuştu :)Kırık kalp fotolar hariç diğerlerinde gayet hoş duruyor bence.