Kalkık ve kavisli burun (fotoğrafli )

faysr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2025
24
0
1
25
Ameliyat olalı üç ay oldu kalın deriliyim ameliyat öncesi burnum yandan bakınca sırtı düz ucu düşüktü sadece şuan burun sırtı çok kavisli burun ucu ise çok kalkık doktor ödem dedi fakat ikinci aydan beri aynı bu şekilde ameliyatda ki fotoğrafim daha rahatsız edici domuz burnu gibi ve burun deliklerim eşit değil biri daha ince uzun diğeri daha oval tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz

Son düzenleme:
Kullanmadim. Onu hatirlamiyorum ama uzun zaman almadi. Belki 3. Ayda duzelmistir en fazla. Senin de 3 ay olmus. 3 ay illa olmasi gereken bi sure degil. Demek ki seninki daha uzun surecek. Herkesin sureci farkli diyorlar ya oyle gercekten. Ona takilma yani gecer bence. Ince niye kalsin delik. Oyle dusun. Oyle yapmis olamaz doktorun. Icini ferah tut

Zamanla düşer bence. Arkadaşlarımda öyle olmuştu

Kullanmadim. Onu hatirlamiyorum ama uzun zaman almadi. Belki 3. Ayda duzelmistir en fazla. Senin de 3 ay olmus. 3 ay illa olmasi gereken bi sure degil. Demek ki seninki daha uzun surecek. Herkesin sureci farkli diyorlar ya oyle gercekten. Ona takilma yani gecer bence. Ince niye kalsin delik. Oyle dusun. Oyle yapmis olamaz doktorun. Icini ferah tut
Teşekkür ederim umarım bı an önce düzelir ameliyat ve süreçten daha çok piskolojik anlamda etkileniyor insan

Ameliyat olalı üç ay oldu kalın deriliyim ameliyat öncesi burnum yandan bakınca sırtı düz ucu düşüktü sadece şuan burun sırtı çok kavisli burun ucu ise çok kalkık doktor ödem dedi fakat ikinci aydan beri aynı bu şekilde ameliyatda ki fotoğrafim daha rahatsız edici domuz burnu gibi ve burun deliklerim eşit değil biri daha ince uzun diğeri daha oval tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz istene özelden fotoğraf atabilirim
Benimde öyle seni çok iyi anlıyorum çok rahatsızğm bu durumdan

Ameliyat olalı üç ay oldu kalın deriliyim ameliyat öncesi burnum yandan bakınca sırtı düz ucu düşüktü sadece şuan burun sırtı çok kavisli burun ucu ise çok kalkık doktor ödem dedi fakat ikinci aydan beri aynı bu şekilde ameliyatda ki fotoğrafim daha rahatsız edici domuz burnu gibi ve burun deliklerim eşit değil biri daha ince uzun diğeri daha oval tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
Merhaba geçmiş olsun ameliyatı kime olmuştunuz

Burun sirtin yok gibi bi sey. Acidan mi oyle cikti? Aslinda burnun o kismi dolu olsa kotu bir kalkiklik degil. Su an garip duruyor ama maalesef. Doktorun bu yeni fotografa ne diyor? Ne siklikla gorusuyorsunuz?

Burun sirtin yok gibi bi sey. Acidan mi oyle cikti? Aslinda burnun o kismi dolu olsa kotu bir kalkiklik degil. Su an garip duruyor ama maalesef. Doktorun bu yeni fotografa ne diyor? Ne siklikla gorusuyorsunuz?
En son bir ay önce görüştük doktor ile o zaman burun sırtım ödemli olduğu için hiç bu kadar gözüme batmıyordu ama son zamanlar rahatsız ediyor burun sirtim iyide ucu çok kalkık gibi geliyor bazen gerçekten de sorunun nerde olduğunu anlıyamiyorum doktor herhangi bir sıkıntı olduğun da istediğin zaman gelebilirsin demişti bayramdan sonra gidip konuşmayı düşünüyorum

Teşekkür ederim cvp verdiğiniz için
İnstagramı varsa yine de bakmak isterim

Back
X