• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori hesabı yaparak zayıflayan var mı lütfen Yardım!!!

Ahuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
23
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır zayıflama ile ilgili konuları takip ediyorum bir kaç şey dener gibi oldum ama başaramadım ve en sonunda kalori hesabı kafama yattı tabi ki şeker yok hamur işi yok sormak istediğim şu bir siteye üye oldum şu an 71 kiloyum önce 60 kilo hedef diye kayıt oldum ve bana 770 kcal çıkardı haftada 1 kilo için sizce nasıl neler yapmalıyız yardımcı olur musunuz yapmak isteyen diğer arkadaşlar da faydalanır ve buradan destek oluruz birbirimize

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır zayıflama ile ilgili konuları takip ediyorum bir kaç şey dener gibi oldum ama başaramadım ve en sonunda kalori hesabı kafama yattı tabi ki şeker yok hamur işi yok sormak istediğim şu bir siteye üye oldum şu an 71 kiloyum önce 60 kilo hedef diye kayıt oldum ve bana 770 kcal çıkardı haftada 1 kilo için sizce nasıl neler yapmalıyız yardımcı olur musunuz yapmak isteyen diğer arkadaşlar da faydalanır ve buradan destek oluruz birbirimize

Merhaba bende yaklasik 19 gündur kalori sayarak diyet yapiyorum. 770 kalori bayagi azmis ya. Ben hesapladim 1700 yemem gerektigini yazdi ( ama ben 94 kg la basladim) aramizda daglar kadar fark var yani:-) ben günde 1000 kcal e kadar yiyorum ve 19 günde 6 kilo verdim!!!aynen devam et yani cok iseyariyor. Sporda yapiyorum tabi sporsuz daha yavas verillir kesin. Ins hersey istedigimiz gibi olur

Kızlar bu yöntemle zayflayan yada zayıflamaya çalışan kimse yok mu :(

Ben 2gun oldu tel androidliyse fatsecret diye uygulama war ondan yararlanablirsn muths bi uygulama benimde klm fazla 700kalori az bence o uygulmada da dne bkalm gunluk 2km kosu yaqyrum yaninda btki cyi buseklde umarm yardmcı olmusumdur hafta snu tartlcm unutma yedignin fazla kalorı harcarsan kilo werirsn :)

bende kalori sayarak 40 günde 12 kg verdim arkadaşım çok işe yarıyor tavsiye ederim bide spor tabiki :34:

sağlıklı ve kalıcı olarak zayıflamak anlamında 770 kalori aşırı az ve bence sağlıksız
ilk önce şu anki günlük kalori ihtiyacınızı bilmeniz gerekiyor
ve bu kalori ihtiyacından günlük 300-500 kalori arası kısarak yaklaşık 3-5 ay gibi bir dilimde sağlıklı kilo vermeyi hedefleyin.
ben bu şekilde 3 ayda kalıcı olarak 4 kg verdim. Örnek vermem gerekirse, yaşıma boyuma ve yaşam tarzıma göre benim günlük kalori ihtiyacım 1600 kalori idi. günde 400 kalori kısarak 1200 kalori almayı hedefledim.
Ayrıca; kalori hesabı yaparken de çok dikkatli olmak lazım . YAni doğal ve yararlı besinlerden tüketmek gerekiyor
Tatlı, hamurlu vs yiyip "bugün burdan 300 kalori aldım" gibi bir hesaplama yapmak yanlış
Protein ağırlıklı , az yağlı ve sebze ağırlıklı bir diyetiniz olmalı. ayrıca çok bol su tüketin.
Sevgiler. başarılar.

Back
X