• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori sayarak saglikli beslenerek fazla kilolarindan kurtulmak isteyenler

gecekumrusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
171
188
103
Arkadaslar diyet yapmadan, sunu yiyecegim bunu yemeyecegim su yasak bu yasak derdi olmadan, sıkılmadan, kalori sayarak, eglenerek, saglikli besinlerden yiyerek, kendi kendinize daha ozgur beslenerek kalici kilo vermek isteyenler varsa burada birbirimize destek olalim... bu arada diyet degil amacimiz yanlis beslenme aliskanliklarimizi degistirmek olmali...

Kalori sayarak daha once ben istedigim kadar kilo verdim ve kalici bi kilo kaybi oldu hatta hamile kaldim yine fazla kilo almadim dogum vs sonrasinda lohusalik vs biraz psikolojik beslendim ve malesef kilo aldim. Ama artik kendime geldim ve bir hafta once kalori saymaya basladim. Soyledigim gibi diyet degil kaliteli besinlerden gereken kadar yiyerek gayet guzel kilo veriliyo herhangi bi saglik sorununuz yoksa ve aldigimiz kalorilerin kaynagi besinleri dogru secersek... katilmak isterseniz birbirimize destek oluruz burada konu acmamin amaci bu zaten. Once karar vermek ve dogru beslenme sekillerini paylasarak birbirimize yardimci olmak...

Internette kalori sayarak zayiflamaya yardimci bir site var ve akilli telefon kullananlar da bazi kalori sayma uygulamalarini kullanabilir.ben telefonda bir uygulama kullaniyorum cok pratik ve eglenceli oluyo. Reklam olmazsa yazarim adini

Internette kalori sayarak zayiflamaya yardimci bir site var ve akilli telefon kullananlar da bazi kalori sayma uygulamalarini kullanabilir.ben telefonda bir uygulama kullaniyorum cok pratik ve eglenceli oluyo. Reklam olmazsa yazarim adini
Kalori sayma uygulamasinin adini merak ettim. Özelden soylermisin canim. İşime yarayabilir

Bu arada bir mutfak terazisi isinizi kolaylastirir. Ben baslayali bir hafta oldu 1400 gr verdim simdiden. Hic ac kalmadan eglenerek yediklerimi gorerek bilerek...

kalori sayıcam egzersiz de yapıcam. 1-2 beden incelmem lazim en azindan. Kuzenin duğunu var yakışan bişey için 1-2 beden incelmeliyim. 46 beden nedir yahu
5 kilo vermek ne kadar zor olabilir ki!
Hadi bakalim

Karar verdiniz hedef koydunuz artik istediginizden miktarini ayarlayarak ihtiyacinizdan az kalori alarak fazlaliklarinizdan kurtulacaksiniz insallah... en onemlisi de farkinda olmadan dogru ve olculu beslenme aliskanligini edineceksiniz... bir tane daha nokta ben hangi ogun olursa olsun kendi tabagimi hazirliyorum ve masadan sadece onu yiyerek kalkiyorum ortadan yemiyorum.tabak derli toplu oluyor once gozum doyuyor sonra bedenim...

Bakiyorum da kimsenin ilgisini cekmiyor saglikli beslenerek normal beslenerek herseyden yiyerek beslenerek kilo vermek... ben devam ediyorum cok da iyi gidiyo memnunum insallah beslenme seklimi dogru sekilde oturtacagim ve ideal bedenime ulasip bu beslenme seklini devam edecegim... diyete hayir dogru beslenmeyr evet :halay:

Bakiyorum da kimsenin ilgisini cekmiyor saglikli beslenerek normal beslenerek herseyden yiyerek beslenerek kilo vermek... ben devam ediyorum cok da iyi gidiyo memnunum insallah beslenme seklimi dogru sekilde oturtacagim ve ideal bedenime ulasip bu beslenme seklini devam edecegim... diyete hayir dogru beslenmeyr evet :halay:

bende şuan kalori sayarak kilo vermeye çalışıyorum. günlük aldığım kalori 800 900 civarı. birde sabah yürüyüş uyapıyorum. acaba bende verebilirmiyim kiloları ya. 27 hazıranda başladım ve 80.9 kg idim şuan 76.7 oldum. yürüyüşüde 1 haftadır yapıyorum. acaba başka önerebileceğiniz yapabileceğim bişeyler varmı ? ben varım yani beraber destek olarak birbirimze atalım kiloları

tabi birbirimize destek olalım. ben genel olarak diyet yapmıyorum. diyete de karşıyım sadece yediklerimin ne olduğunu görerek bilerek yiyorum. 3 hafta oldu 61.7 ile başladım bu sabah 58.7 oldum üç haftada üç kilo... o da kasmadan spor yapmadan :halay:

tabi birbirimize destek olalım. ben genel olarak diyet yapmıyorum. diyete de karşıyım sadece yediklerimin ne olduğunu görerek bilerek yiyorum. 3 hafta oldu 61.7 ile başladım bu sabah 58.7 oldum üç haftada üç kilo... o da kasmadan spor yapmadan :halay:

bende aynı şekilde yapıyorum kalori sayıyorum zararlı yiyeceklerden kaçınıyorum. yürüyüşe de 1 haftadır başladım tavsiye ederim. s health uygulamasını indirdim herşeyimi ordan takip ediyorum. birde yürüyüş öğesiyle çalışıyorum her sabah tempolu yürüyorum ve 1 saat 15 dk da falan 7 buçuk km yürümüş oluyorum. 11000 adım falan atmış oluyorum. düşününce az değil. ve 2. günden sonra eğlenceli olmaya başlıyor. hemde şimdiden etlerimin sertleşmeye başladığını hissettim. sarkmıycağıma inanıyorum bu sayede :) ayrıca nette çok araştırma yaptım ve yürüyerek zayıflayanlar bi hayli fazla

Herseyden yiyorum abartmadan tabi. Kilo veriyorum.kalori sayarak basladim sonra az cok miktarlara alistm hesaba gerek kalmadi

Back
X