kaloriferli evi batsın

blackeyes06

egeli bayaan:)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
333
54
48
slm arkadaslar dünden berı cok sınırlıyım hatta bıkac gunden berıı kücük bır evde oturuyorum sıte ıcınde kalorıferlı fakat ev ısınmıyor ya ev kucuk oldugu halde bı bakıyom 22 bı bakıyom 24.5 faalan artık ısıtıcıda yakıyorum ben sobalı evde buyudum hıc bu tıp sıkıntı yasamadım azcık soguk oldumu hemen yakıverıyordum sıcacık oluyordu sımdı bısey yapamıyozda sızın evlerınız kac derece oluyorr benmı cok abartıyorum sızcee

apartmanın yalıtımı var mı?
yöneticiyle görüşün toplantı yapılsın. Biraz daha artırsınlar dereceyi.
bende küçük kaloriferli evde oturdum sıcacık oluyordu..
birde şu var sobanın ısıtması güzel olur kaloriferi soba ile karıştırmamak lazım
ilk başlarda sobanın yerini aramanız normal
peteklerde havada olabilir onada baktırın

petekler kirlenmiş kireçlenmiş olabilir ve havada olabilir havasını kendin alabilirsin ama kirliyse tesisatçı çağırıp temizletmen lazım. başka ihtimalde kombin bozulmuştur mutlaka bi danış servise kombi ihmale gelmez. bizimkininde suyu bitmiş bar ayarını yapamıyoruz kombiyi kapattık arza çıkmasın diye yarına kadar sabretcez

Peteklerde hava olabilir ,
havasini alin .

Ayrica bizim evimiz de su an 22-23 derece gayet de iyi...
Siz sobali eve alistiginiz icin size soguk geliyor olabilir...

bugün misafirliğe bir eve gittik aman allahım ev ev değil buzdolabı sanki.hepimiz donduk hemen kendi evimize kaçtık hala buzumuz açılmadı o derece.insan öyle buz gibi evde nasıl yaşar.şuan kendimde bile değilim galiba grip oluyorum beynim donmuş resmen.düşünün bir eve misafir gidiyorsunuz ve paltonuzu bile çıkarmadan öylece oturuyorsunuz.evin sıcaklığı 18 dereceydi ve bayan "ilk defa bu dereceye kadar yükseldi ayağınız uğurlu mu oldu ne" dedi.

ama soğuğa dayanan insanlarda varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…