Kalp atimi yok kizlar yardiiim:(:(

Pearlgirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
2.357
2.255
133
Kizlar suan 7 haftalik gebeyim ama kalp atisi yok doktor olumsuz gebelik olabilir dedi.2 gun sonra tekrar bakalim dedi kurtaj olabilirmisim.Boyle olupta kalp atisini duyan var mi? Cok uzuldum o kadar kusma bulanti zorluk, umut, hayal...Simdi kalp atisi yok denmesi bugun beni cok yipratti :(

Kizlar suan 7 haftalik gebeyim ama kalp atisi yok doktor olumsuz gebelik olabilir dedi.2 gun sonra tekrar bakalim dedi kurtaj olabilirmisim.Boyle olupta kalp atisini duyan var mi? Cok uzuldum o kadar kusma bulanti zorluk, umut, hayal...Simdi kalp atisi yok denmesi bugun beni cok yipratti :KK43:

Ama daha duyulma ihtimali var hemen üzmeyın kendinizi
Ola ki duyulmazsa daÇok zor bi süreç Allah yardımcınız olsun
Ben kalp atımı duydum 7 haftada ama 9. Haftada durmuş kurtaj oldum

Ama daha duyulma ihtimali var hemen üzmeyın kendinizi
Ola ki duyulmazsa daÇok zor bi süreç Allah yardımcınız olsun
Ben kalp atımı duydum 7 haftada ama 9. Haftada durmuş kurtaj oldum
Kurtaji nasil yapiyorlar

anestezi ile alt taraftan keseyi alıyorlar
Bende boyut biraz buyuktu dil atı bi hap verdıler rahım agzının açılması için o şekilde
Sonrasında antibiyotik kullandım enfeksiyon oluşmasın diye 10 gün kadar da lekelenmem oldu kahverengi
Simdi ilk adeti beklıyorum bir ay geçtı kurtajın üzerinden

anestezi ile alt taraftan keseyi alıyorlar
Bende boyut biraz buyuktu dil atı bi hap verdıler rahım agzının açılması için o şekilde
Sonrasında antibiyotik kullandım enfeksiyon oluşmasın diye 10 gün kadar da lekelenmem oldu kahverengi
Simdi ilk adeti beklıyorum bir ay geçtı kurtajın üzerinden
İyi bari anestezi varmis kara kara onu dusunuyordum

Hafif bir anestezi altinda, spekulum ile rahim aciliyor, carmen adi verilen vakum ile embriyo aliniyor.. yani benim oyle olmustu.
Alternatifi dusuk yaptiran ilaclar, agri ile kendi kendine dusuk yapiyorsun, 1 hafta sonra kontrol; parca yok ise yola devam, parca kalmissa kurtaj..
Allah sifa versin

Zor derken işlem olarak demek istemedım anestezi oldugu için bişey anlamıyorsunuz sonrasında birkaç saat kasık agrınız oluyor sadece psikolojik olarak zor bir süreç
Evet kendimi bombos hissediyorum suan.Bi yandan hayirlisi boyle demekki diyorum ama bi yandanda ne biliyim yasasin cok isterim

Kizlar suan 7 haftalik gebeyim ama kalp atisi yok doktor olumsuz gebelik olabilir dedi.2 gun sonra tekrar bakalim dedi kurtaj olabilirmisim.Boyle olupta kalp atisini duyan var mi? Cok uzuldum o kadar kusma bulanti zorluk, umut, hayal...Simdi kalp atisi yok denmesi bugun beni cok yipratti :KK43:
Inşallah hayırlısıyla duyarsınız kalp atışını çok zor stresli yıpratıcı bir süreç Allah yardımcımız olsun . Benim daha kötü 7.haftamda kese boş göründü üstelik 5hafta görünüyor dedi perşembe tekrar kontrol ama olumlu bişey duyacağımı hiç sanmıyorum 😔 üstelik 3.tüp bebek denemem bu

Evet kendimi bombos hissediyorum suan.Bi yandan hayirlisi boyle demekki diyorum ama bi yandanda ne biliyim yasasin cok isterim
Uzulme kardesim, benim bebegimin kalbi de atiyordu bir agri ve kanama ile dustu.. saglikli olsa dusmezmis diyorlar ilk 9 hafta.
simdi ikize gebeyim 1-2 gundur gene kanama var, Allaha teslim oldum, yatiyor ilac kullaniyor, sabirla bekliyorum...

Valla benım bir ay geçtı ama hala atarmadım üzerimden aynı senın gibi ara ara hayırlısı böyleymiş diyorum ara ara da soyle onlemler alsaydım falan diyorum
Doktor bana bir daha ki gebelıkte kan sulandırı başlayacak
Kalp durması gebelde pıhtılaşma problemı olunca oluyormuş senden bebege kan akışında sıkıntı oluyormuş
Bende pıhtılaşma olmasa bile buna başlayacak tedbir amaçlı
Simdi diyprum kendı kendime keşke baştan alsaydı bu tedbiri de simdi böyle olmasaydı
Aylarca çocuk olsun dıye uğraşıyoruz oluyor ama o da bu sekılde elimizden kayıp gidiyor

Valla benım bir ay geçtı ama hala atarmadım üzerimden aynı senın gibi ara ara hayırlısı böyleymiş diyorum ara ara da soyle onlemler alsaydım falan diyorum
Doktor bana bir daha ki gebelıkte kan sulandırı başlayacak
Kalp durması gebelde pıhtılaşma problemı olunca oluyormuş senden bebege kan akışında sıkıntı oluyormuş
Bende pıhtılaşma olmasa bile buna başlayacak tedbir amaçlı
Simdi diyprum kendı kendime keşke baştan alsaydı bu tedbiri de simdi böyle olmasaydı
Aylarca çocuk olsun dıye uğraşıyoruz oluyor ama o da bu sekılde elimizden kayıp gidiyor
Benim genetik bozuklugum var doktora altina basa basa kan sulandirici kullanayim mi dedim gerek yok dedi 😡😡 isinin ehli doktoru nereden bulacagiz.

Uzulme kardesim, benim bebegimin kalbi de atiyordu bir agri ve kanama ile dustu.. saglikli olsa dusmezmis diyorlar ilk 9 hafta.
simdi ikize gebeyim 1-2 gundur gene kanama var, Allaha teslim oldum, yatiyor ilac kullaniyor, sabirla bekliyorum...
Rabbimin dediginden ote yol yokki.İcimden geciriyorum hani benim canimdan yasamadi boyle hirckira hickira aglamak istiyorum sonrada sagliksiz olcakti belki diyorum.Allaha teslim olmak en guzeli.Hep dua ediyoruz eli ayagi duzgun saglikli olsun diye.O yuzden kotu dusunmek istemiyorum.Oglumda benimde kanaman olmustu yatmistim hep o sag salim dogdu cok sukur.Korkma yat guzel guzel.

Benim genetik bozuklugum var doktora altina basa basa kan sulandirici kullanayim mi dedim gerek yok dedi 😡😡 isinin ehli doktoru nereden bulacagiz.
Aaa ona ragmen kullandırtmadımı
Aimdi çogu doktor pıht. olsun olmasın aspirine tedbir amaçlı başlıyormuş
Sizin ki gibi genetik bozukluk olursa aspirin yeterli kalmıyormuş ve iğneye başlanıyormuş
Siz bunu soyledıgunız halde nasıl gerek yok der valla kime nreye gidecegımızı neye ınanacagımızı şaşırır olduk yaa

Aaa ona ragmen kullandırtmadımı
Aimdi çogu doktor pıht. olsun olmasın aspirine tedbir amaçlı başlıyormuş
Sizin ki gibi genetik bozukluk olursa aspirin yeterli kalmıyormuş ve iğneye başlanıyormuş
Siz bunu soyledıgunız halde nasıl gerek yok der valla kime nreye gidecegımızı neye ınanacagımızı şaşırır olduk yaa
🤦 Ama bu benim ilk gebeligim degil canim ve digerlerindede vermemislerdi

Rabbimin dediginden ote yol yokki.İcimden geciriyorum hani benim canimdan yasamadi boyle hirckira hickira aglamak istiyorum sonrada sagliksiz olcakti belki diyorum.Allaha teslim olmak en guzeli.Hep dua ediyoruz eli ayagi duzgun saglikli olsun diye.O yuzden kotu dusunmek istemiyorum.Oglumda benimde kanaman olmustu yatmistim hep o sag salim dogdu cok sukur.Korkma yat guzel guzel.
Daha once de kaybını oldu mu canım

Yaa valla bilmiyorum o zaman bi bildikleri var demek ki
Ben okudugum oğrendiğim kadarıyla söylüyorum
Ama yillarca once genetik bozuklugu ogrendigimdeki ilk doktor ilerde hamile kalinca kan sulandirici kullanman lazim demisti.O zamandan beri hep korkarim bu pihtilasmadan.Gittigim her doktora sordum birde.Korktugum basima geldi

Ama yillarca once genetik bozuklugu ogrendigimdeki ilk doktor ilerde hamile kalinca kan sulandirici kullanman lazim demisti.O zamandan beri hep korkarim bu pihtilasmadan.Gittigim her doktora sordum birde.Korktugum basima geldi
Evet o kötü olmuş gerçekten
Baştan beri bilinen bişeymiş
Benım var mı yok mu bilmiyorum testi yenı verdım
Ama olmasa bile tedbir amaçlı kullanılması lazımmış bazıları da oyle dıyor
Herkes farklı birşey söylüyor cankm

Back
X