Kalp atimi yok kizlar yardiiim:(:(

kızlar banada yardım edin valla 1 sene oldu ikizlerim öldü 2 hafta arayla karnımda onun peşine 3 kez daha gebelik oldu ama hep düştü en son gittiğim dr eğer bu sefer hamile kalırsam hem iğne kan sulandırıcı hem hap kullancam ama gebelik olmuyor testte çıkıyor hep adetle sonuçlanıyor benim 2 tane sağlıklı gebeliğim var o ikizlerede araştırma hastanesi inceledi hiçbir sebep bulamadılar hamileliğin oluşmasınında hiçbir sebep yok gayet herşey normal diyorlar valla şaşırdım artık bende kendi bildiğime bebe aspirni içmeye başladım iyimi ettim kötümü etttim bilmiyorum düşük aspirinle hamilelik elde edenler varmış hem hamilelikte kullancaksam dr niye önceden vermedi onu anlamadım sormadımda kafamda deli sorular yoruldum artık gerçekten :(

Kizlar suan 7 haftalik gebeyim ama kalp atisi yok doktor olumsuz gebelik olabilir dedi.2 gun sonra tekrar bakalim dedi kurtaj olabilirmisim.Boyle olupta kalp atisini duyan var mi? Cok uzuldum o kadar kusma bulanti zorluk, umut, hayal...Simdi kalp atisi yok denmesi bugun beni cok yipratti :KK43:
Çok geçmiş olsun sonucunuz ne oldu merak ettim . Rabbim yardımcınız olsun çok zor bir durum 🤲🏻

Çok geçmiş olsun sonucunuz ne oldu merak ettim . Rabbim yardımcınız olsun çok zor bir durum 🤲🏻
Değişen birşey yok ama doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi.Psikolojik olarak yıpratıcı süreçmiş.Kendimi öyle yalnız hissediyorum ki...Biran önce herşeyin düzelmesini istiyorum

kızlar banada yardım edin valla 1 sene oldu ikizlerim öldü 2 hafta arayla karnımda onun peşine 3 kez daha gebelik oldu ama hep düştü en son gittiğim dr eğer bu sefer hamile kalırsam hem iğne kan sulandırıcı hem hap kullancam ama gebelik olmuyor testte çıkıyor hep adetle sonuçlanıyor benim 2 tane sağlıklı gebeliğim var o ikizlerede araştırma hastanesi inceledi hiçbir sebep bulamadılar hamileliğin oluşmasınında hiçbir sebep yok gayet herşey normal diyorlar valla şaşırdım artık bende kendi bildiğime bebe aspirni içmeye başladım iyimi ettim kötümü etttim bilmiyorum düşük aspirinle hamilelik elde edenler varmış hem hamilelikte kullancaksam dr niye önceden vermedi onu anlamadım sormadımda kafamda deli sorular yoruldum artık gerçekten :KK43:
Asprin içmenin hamile kalmakla bir ilgisi yok ama eğer bir sıkıntı varsa pıhtılaşma gibi o zaman hamile kalır kalmaz içmek bebeğin büyümesi için çok faydalı.Ama böyle durumlarda asprin bile yetmiyor iğne şart.Bençe sen önce sakin ol bu süreçler çok zormuş, yıpratıcıymış.İki tane oğlum var hamilelikleri o kadar normaldı ki hamile kaldım kontrollerin hepsi normaldi, normal doğum oldu sadece mide bulantısı çoktu.Şuan hem mide bulantısından kusmaktan gece gündüz mahvoluyodum hemde yaşadı mı nolcak alcaklarmı diyi kendimi yiyorum.Üsttne bir daha hamile kalcak olsam çok korkardım.Senin yaşadıkların daha ağırları bi kendini dinle bence.Hamileliğe hazır mısın bi buna bak.Fizyolojik sorun yoksa psikolojik olarak atlatamadıkların stresle beraber hamile kalmana engel oluyordur.Önce kendini dinle, ne hissettiğini anla, stresi kes sonra hamile kalmak için uğraş ondada olucaksa zaten olucak diyerek kendini sıkmadan uğraş.

Ikisinde de bebeğin kalbi durdu malesef. Ilkini 6+5 haftalikken olmak zorunda kaldım, çok fazla kanamam ve ağrım olmuştu. Ikincisi tüp bebekti ben 12. Haftamda kontrole gittigim de bebegin kalbinin 9. Haftada durduğunu ögrendim. Ilkinde bir şeylerin ters gidecegini hep biliyordum çünkü gebeligimin en basindan beri lekelenmelerim ve kanamam olmuştu ama ikincisinde hiç bir belirtim yoktu. Bi gece rüyamda bebegimin kalbinin durdugunu görmüştüm, uyanınca oh be rüyaymış dersin ya tam olarak onu yaşamıştım. Normalde her gün gün sayıyordum, her sabah uyandığımda oh be bugünü de sorunsuz atlattım diye sevincle uyanıyordum ama bir gün içime öyle bir his geldi ki buruk bir sekilde uyandim ve icimden bir ses bebegin kalbinin durdugunu söyledi. Tabi bu sese aldiriş etmemeye çalıştım sırf bu korkum yuzunden 12. Haftaya kadar bekleyip kontrole o zaman gitmeye karar verdim. Doktora giderkende yolda hep ya bebegin kalbinin durdugunu söylerse bana diye senaryolarla gittim. Sonra da kortugum başıma geldi iste malesef. Gerçekten kabus gibiydi. Allahım bu bir kabus olsun ve lütfen uyanayım diye dua ettim ama biliyordum kabus olmadığını. Çok kötü bir duygu Allah bir daha yaşatmasın demekten başka elimden hiç bir şey gelmiyor malesef. Daha kötüsüde olabilirdi, daha geç de kaybedebilirdim, beterin berteri var, hayırlısı böyleymiş diyerek kendimi toparlamaya çalışıyorum.
😔😔çok üzüldüm Allah sabır versin 9. Haftadayım ve kalp atışımız halen yok Dr son şans diyerek 8 kasııma kadar bekleyelim dedi. Hayırlısı rabbimden diyorum ama üzülmemek ağlamamak elde değil. Allahım kimseye yaşatmasın 🙏😔

😔😔çok üzüldüm Allah sabır versin 9. Haftadayım ve kalp atışımız halen yok Dr son şans diyerek 8 kasııma kadar bekleyelim dedi. Hayırlısı rabbimden diyorum ama üzülmemek ağlamamak elde değil. Allahım kimseye yaşatmasın 🙏😔
Ben de sizin adınıza çok üzüldüm 😔 inşallah bir mucize olur da kalp atışını duyarsınız, duyamazsanız da yapacak bir şey yok malesef; bu dünyada yiyecek ekmekleri yokmuş demekten başka bir çaremiz yok 😔 Allah'ım hepimize en hayırlısı neyse onu yaşatsın 🤲

Değişen birşey yok ama doktor 1 hafta daha bekleyelim dedi.Psikolojik olarak yıpratıcı süreçmiş.Kendimi öyle yalnız hissediyorum ki...Biran önce herşeyin düzelmesini istiyorum
Ahhh ne zor süreç günler geçmiyor aynı durumdayım. 9. Haftadayım ve kalp atışım yok 8 kasıma randevu verdi. Hayırlısı rabbimden siz nasıl oldunuz inşAllah güzel olmuştır
Ben de sizin adınıza çok üzüldüm 😔 inşallah bir mucize olur da kalp atışını duyarsınız, duyamazsanız da yapacak bir şey yok malesef; bu dünyada yiyecek ekmekleri yokmuş demekten başka bir çaremiz yok 😔 Allah'ım hepimize en hayırlısı neyse onu yaşatsın 🤲
çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese anneliği yaşatsın inşAllah size de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin 🤲❤️🤱🏻

Kizlar suan 7 haftalik gebeyim ama kalp atisi yok doktor olumsuz gebelik olabilir dedi.2 gun sonra tekrar bakalim dedi kurtaj olabilirmisim.Boyle olupta kalp atisini duyan var mi? Cok uzuldum o kadar kusma bulanti zorluk, umut, hayal...Simdi kalp atisi yok denmesi bugun beni cok yipratti :KK43:
Bu sitede 9. Haftada duyan duydum normalde 9 a kadar yolu bar diye biliyorum. Farklı doktorlardan görüş alıp 9 u kadar duyulabilir mi diye sorun bence

Bebek var ama olmasi gerekenden kucuk ve bugun tekrar baktilar ölü dedi doktor
Allah sabır versin yaşamayan anlayamaz umarım bunu kimse yaşamasın bu acıyı tatmasın :( aynı durumdayım bebek var ama küçük kalp atışı halen duyulmadı :( bakalım haftaya randevum var mucize olur inşAllah 🤲

Bu sitede 9. Haftada duyan duydum normalde 9 a kadar yolu bar diye biliyorum. Farklı doktorlardan görüş alıp 9 u kadar duyulabilir mi diye sorun bence
Canim bebegimin kalbi durmus aldilar.Aslinda belli sure atmis buyuyormustu ama durmus.2 ay olcak alinali

Back
X