Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalr bugun dr.kontrolum vardi 5+6 hunluk gebeyim vajinal kalp atısıni duyduk ama kalp atis hizi 99 dedi yani yavas dedi daha hizli atmasini bekleriz dedi dr.oyizden 1 hafta sonra tekrsr bakalim dedi.icim
Ivimi yiyor basina gelen varmi
Canım bebegım henüz çok küçük her doktorun dedıgı doğru degıldır. Bana da soylenmıstı. Sımdı kızım 3 yaşında sen sakın ol ve umudunu kaybetme sen kötü oldukça o mınık daha çok etkılenır. Bunu unutma
Canım bebegım henüz çok küçük her doktorun dedıgı doğru degıldır. Bana da soylenmıstı. Sımdı kızım 3 yaşında sen sakın ol ve umudunu kaybetme sen kötü oldukça o mınık daha çok etkılenır. Bunu unutma
Birde 5 hafta da yenı yenı kalp atışı olur hızı da yavaş yavaş yukselır. Bende aynı şeyler yaşadım ama gectı doktorlar gerçekten bazen çok acımasız oluyor