Kalp atışı başladığında?

Hayatcandann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
593
251
103
29
Kizlar ben suan daha 1 aylik hamileyim acaba bebegin kalp atışları başladığında anlıyor musunuz. Daha bugun kötü koku alıyorum diye biraz midem bulandi gibi oldu kaynanam bebek canlanmaya basladi ozaman falan dedi .inanmadim tabi ama aklim kaldı dediğinde:) onceki gebeligimde 7 haftalık muayeneye gitigimde bebehgin kalp atımı yoktu kurtaj oldum.oyuzden korkum var biraz bu da mi oyle olacak diye

Merhaba, normal hamilelik belirtileri dışında bir belirti olmadı bence mümkün değil kalp atışını anlamamız. Umarım sağlıkla duyarsınız kalp atışlarını

Bebeğin kalp atışını ultrasonda 5 haftada görür 6-7 haftalarda da kalp atışlarını duyarsınız. Bende hiç bulantı kusma vs olmadı çok şükür onun için bilemeyecem ama kalp atışını hissedemezsiniz bu haftalarda

Himm keske belirtisii olsaymış betam 47 çıkmıştı doktorum 1 hafta sonra gel dedi beklemedeyim suan

Himm keske belirtisii olsaymış betam 47 çıkmıştı doktorum 1 hafta sonra gel dedi beklemedeyim suan
İki gün sonra tekrar kan testi yaparsanız gebeliğin sağlıklı olup olmadığını anlayabilirsiniz bir hafta beklemeye gerek yok. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Eki Görüntüle 2947291
3 kere yapmıştım canim .2 gun arayla .adetim 5 gun varken kan yapmaya başlamıştım
Son iki tahlil sıkıntılı gibi iki kat artış yok doktorumun dediğini söylüyorum beta ilk zamanlar çok hızlı yükselir iki kat artış beklenir kese gözükme değerine geldiğinde artış yavaşlar %60 artması yeterlidir. Siz yinede bir kez daha kan verin önce keseyi bir görün inşallah kalp atışı bi sonraki iş. Sağlıkla ilerlemesini dilerim

Hissetmeniz mümkün değil ya bende 7 haftalıkken duymuştum kızım kalp atışlarını

Son kandan sonra bekliyim demistim artk .kanaman lekelenmem de olmadigi icin biraz icim rahat gibi

Son kandan sonra bekliyim demistim artk .kanaman lekelenmem de olmadigi icin biraz icim rahat gibi
İnşallah sağlıkla kavuşun tabi benim başımdan geçtiği için söylemek istedim korkutmak değil amacım ama tekrar bir kan verseniz iyi olur benimde kanamam yoktu 17.gün başladı kimyasal oldu. Güzel haberlerinizi bekliyorum

Adetten sonra ki 17. Gun mu
Evet gecikmemin 17. Günüydü siz bunları düşünmeyin yinede herkeste aynı olacak diye bir şey yok her bünye farklı yinede bir kez daha kan vermek içinizi rahatlatır diye düşünüyorum yinede sizin tercihiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…