• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalp atışı durması

caney37

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
408
15
643
53
İstanbul
Süleyman bey, 9 haftalııken kürtaj oldum .kalp atımı durdugundan.genetik sonucunda bebek kromozom anamolisi yada farklı bir sorun taşımıyormus yani genetik sonucu temiz çıktı. erkek bebekmiş.

bende heterzigot var denilmişti. transferden sonra 0,4 lük claksen kullanıyordum sonra kalp atımını duyunca günde 2 taneye çıkmıştı. bu dozun fazla alımı bir sorun yaratırmı? bu arada gebelik boyunca kanama falan hiç olmadım... bu iğnenin dozu önemlimidir? bu iğnenin fazla alınması bebekte kalp durmasına neden olurmu? benim için çok önemli yorumunuz rica ediyorum cevabınızı..

teşekkür ederim..

Süleyman bey, 9 haftalııken kürtaj oldum .kalp atımı durdugundan.genetik sonucunda bebek kromozom anamolisi yada farklı bir sorun taşımıyormus yani genetik sonucu temiz çıktı. erkek bebekmiş.

bende heterzigot var denilmişti. transferden sonra 0,4 lük claksen kullanıyordum sonra kalp atımını duyunca günde 2 taneye çıkmıştı. bu dozun fazla alımı bir sorun yaratırmı? bu arada gebelik boyunca kanama falan hiç olmadım... bu iğnenin dozu önemlimidir? bu iğnenin fazla alınması bebekte kalp durmasına neden olurmu? benim için çok önemli yorumunuz rica ediyorum cevabınızı..

teşekkür ederim..

merhaba
Heterozigot taşıyıcılık varsa bence dozun arttırılması doğru olmuş.Bu iğnenin arttırılması kalp atışını durdurmaz.Daha sonraki gebeliklerinizdede kullanmanızı öneririm.Kromozom yapısı normal olsada yapısal gelişim problemleri nedeniylede bebek kayıpları olabilir.Folic asit muhakka kullanmalısınız.Şekerinizi,tiroidinizi,de muhakkak kontrol ettiriniz.
geçmiş olsun

iyi günler dilerim

Back