Doğuma Hazırlık Kalp atisi duyulur mu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bade123567

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2020
271
117
53
33
2 kasim sat. Doktor gecen hafta ayin 12 sinde bakti kese var kalp atisi icin 25 inde gel dedi. Yani su an normalde 6+4 olmam gerekirken 5+4 um.kalp atisi duyulur mu sizce?

2 kasim sat. Doktor gecen hafta ayin 12 sinde bakti kese var kalp atisi icin 25 inde gel dedi. Yani su an normalde 6+4 olmam gerekirken 5+4 um.kalp atisi duyulur mu sizce?
Canım ben 6 haftalıkken ultrasona girdim doktor var ama dinletmiyoruz dedi en sağlıklısı 8.haftada dinletmek dedi onda bile bi gıdımcık dinletti doktordan doktora değişiyor yani anlıcan

Canım ben 6 haftalıkken ultrasona girdim doktor var ama dinletmiyoruz dedi en sağlıklısı 8.haftada dinletmek dedi onda bile bi gıdımcık dinletti doktordan doktora değişiyor yani anlıcan
Anladim duyamazsam diye korkuyorum.sitelerde kotu seyler yaziliyo okumayayim diyorum ama gozum carpiyo

Vajinal ultrasonla duyulabilir düşük de olsa ama ne gerek var. Hamileyken birinin kolu bebeğime çarpacak diye bile dikkat ederdim . Akışa bırakın derim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 6+2 de doktora gittim. Doktorum şuan çok erken duyulmaya bilir veya zayıf gelebilir tedirgin olma demişti ama şükürler olsun ki hem keseyi gördüm hem atışı duydum o gün. Doktorum sesin çok parazitli olduğunu ve zayıf olduğunu söyledi. Yani goremezsen de üzülme

Tesekkur ederim

Anladim duyamazsam diye korkuyorum.sitelerde kotu seyler yaziliyo okumayayim diyorum ama gozum carpiyo
Okumamaya çalış inan ki insanı demoralize ediyor burda yazılan olumsuz düşünceler iyi düşün iyi olsun sana bol bol mutluluk lazım bu süreçte stresten uzak dur Rabbim hayırlısı ile sağlıcakla kucağımıza aldırsın bebişlerimizi

Evet mutlu olmak gerekirken kalbi atcak mi hastalikli mi olcak derken mutlu olamadim bi turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…