Kalp atisi korkusuuuu..

balbocuuu

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
7.974
26.219
548
benim ilk gebeliqimde kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum 1sene sonra tekrar hamile kaldim haftaya kalp atisi icin hastaneye gidicem ve cok korkuyorum bikere gorsem rahatliyacam artik dun 5 haftalikmis kese ustten gozukmedi ve alttan gozuktu bu normalmi acaba cok evhamlaniyorumm ya sizlerde kalp atisi icin gittiqinizde bukadar stres yapiyormusunuzz kizlarr

Öncelikle lütfen sakin olun. Daha 5 haftalık :) bazı kadınlarda alt muayenede görünür bebek, yani cok normal. Her annenin telaşıdır " acaba iyi mi?" Diye düşünmek. Iyi düşünün iyi olsun.

Ilkinde ole olduqu icin korkum var iste bikere gorsem rahatliycam ins bi problem cikmazda ustten gozukmuyunce yine bi problem var zannettim cok sukur yokmuss alttan gozuktu haftaya kalp atisini duymakta nasip olur inssss:))

5 haftalik daha cok kucuk belki duyamayabilirsiniz. Benim bebegim bile sanirim 6 ya da 7. Haftada gorundu kalp atisini da onunla beraber aldim. Bence bir hafta daha bekle icin rahat etsin.

Ilkinde ole olduqu icin korkum var iste bikere gorsem rahatliycam ins bi problem cikmazda ustten gozukmuyunce yine bi problem var zannettim cok sukur yokmuss alttan gozuktu haftaya kalp atisini duymakta nasip olur inssss:))
Haftaya da duymazsaniz korkmayın. Ben 8. Haftada anca duydum :)

Olemi yaa peki benim ilk hamileliqimde 6+5 ken kalp atisi durmus die nasil kurtaj yaptilar bn hala buna takilmisim bekleseydim bikac hafta kap atisi olrmuydu diyee
Kalp atışı olur, Doktor kalp atışını görür ama dışarıya vermek icin erken bulabilir. O sebepten yani :)

Ayy allah bagislasin umarim bnde 8 ay sora tadarim o duyquyu rabbim tum isteyenlerede nasip etsinn:anneadayı:
Allah razı olsun. Insallah siz de bebeğinize sağlıklı şekilde kavuşursunuz. Cok fazla evham yapmayın. Her şey olacağına varıyor. Bana normal yolla bebeğin olmaz ama klomen deneyelim dedi doktor. Sol tupunden bebek olmz sağ olursa olur orada da kist var dedi. Ama solda dollendi :)

Allah razı olsun. Insallah siz de bebeğinize sağlıklı şekilde kavuşursunuz. Cok fazla evham yapmayın. Her şey olacağına varıyor. Bana normal yolla bebeğin olmaz ama klomen deneyelim dedi doktor. Sol tupunden bebek olmz sağ olursa olur orada da kist var dedi. Ama solda dollendi :)
Iste kismett benimde 13 ay olmayinca asilama yapildi tuttu cok sukur. 8ayida problemsiz atlattikmi tamamdirr:))

Back
X