- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
Nezaman caqirdiAynen canim doktor beni cagirdi da gitsem mi gitmesem mi bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nezaman caqirdiAynen canim doktor beni cagirdi da gitsem mi gitmesem mi bilemedim
1 hafta oldu canim 10 gun sonra kalp atisini duyariz demisti 1 hafta once gittigimdeNezaman caqirdi
He git cnm git erteleme peki sende hic bulanti bas donmesi vs ne qibi belirtiler var1 hafta oldu canim 10 gun sonra kalp atisini duyariz demisti 1 hafta once gittigimde
benim ilk gebeliqimde kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum 1sene sonra tekrar hamile kaldim haftaya kalp atisi icin hastaneye gidicem ve cok korkuyorum bikere gorsem rahatliyacam artik dun 5 haftalikmis kese ustten gozukmedi ve alttan gozuktu bu normalmi acaba cok evhamlaniyorumm ya sizlerde kalp atisi icin gittiqinizde bukadar stres yapiyormusunuzz kizlarr
Ay cnm tipatip beni anlatin valla bnde 2ci rahat olmya calissamda yok heran acaba gene bise olurmu korkusu inss hicbisee olmadan kucaqimiza alirizz meleklerimizi sen nekadarlik hamilesinstres yapmak az kalır ben ağlayacak gibi oluyorum doktorun kapısında... ben kalp atışını duydum çok şükür ama ilk hamileliğimde de kalp atışını duyduktan sonraki kontrolde bebeğimin kalp atışının durduğunu öğrendik ve kürtaj oldum Her şey kabustu Hem o gün hem sonraki günler Şimdi rahat olmaya çalışsam da her gün her an o kadar tedirginim ki.. Allah kimseye yaşatmasın Allah sağ salim çocuklarımızı kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin Amin
Ay cnm tipatip beni anlatin valla bnde 2ci rahat olmya calissamda yok heran acaba gene bise olurmu korkusu inss hicbisee olmadan kucaqimiza alirizz meleklerimizi sen nekadarlik hamilesin
Saqlikla kucagina al cnm inssSuan 8 haftalığız
Saqlikla kucagina al cnm inss
Aynen ole insanin icinde korku kaliyor sen yine duymussun cok sukur kalp atisini ins bnde duyarimda icim rahatlar brazİnşallah hepimiz
Bizim için çok zor geçecek bu aylar ama.sonu iyi olsun yeter ki Ben endişelendiğim zaman herkes kötü düşünme kötü olur vs diye kızıyor ama insan bie kere o şoku yaşayınca rahat olamıyor Allah yardımcımız olsun
5 haftaliga gore degerin baya yuksekmis ikizmi acaba suan kacinci haftadasin cnmCanım benim 5 haftalıktı beta 5300 çıkmasına rağmen sadece vajinal ultrason ile keseyi gördü. 7 haftaya girmek üzereydik kese karından ultrasonla görüldü ama bebek görülmedi. Bende senin gibi evhamlı olduğum için vajinal ultrason istedim orda minicik görülmüştü. Kalbini temiz tut. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Yok canım ikiz değil. Suan 22 haftalığız5 haftaliga gore degerin baya yuksekmis ikizmi acaba suan kacinci haftadasin cnm