Kalp atışı ne zaman duyulur acil yardım 🙏

Cicibayan14

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
303
198
23
27
Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 27 Eylül döngüm 30 günde 1 di günüm 1 gün geçince test yapmıştım silik cizgi gördüm bhcg 42 çıktı sonra 4 gün sonra tekrarladık 380 di 1 hafta sonra gel dedi kese ultrasonla gözüktü 19unda gel bebeği görelim dedi bi aksilik yoksa o tarihte kalp atışıninda duyulmasımı gerekiyor

Kese gozuktukten bi hafta sonra kalp atisi duyulur genelde. Benim ikinci hamileligim bende carsamba gununu bekliyorum kalp atisini duymak icin saglikla gelsinler insallah.

Canım 6.haftada duyulur karından duyulmazsa bile vajinal ultrasondan mutlaka duyulması lazim

Kese gozuktukten bi hafta sonra kalp atisi duyulur genelde. Benim ikinci hamileligim bende carsamba gununu bekliyorum kalp atisini duymak icin saglikla gelsinler insallah.
İnşallah canım benim kese gözükeli 1 hafta olucak yarın ama doktorum garanti olsun diye ole çağırdı sanırım 19unda gel dedi salı günü gidicem

Canım 6.haftada duyulur karından duyulmazsa bile vajinal ultrasondan mutlaka duyulması lazim
Benim ki sanırım geç döllenme biraz çünkü adet 4 gün geviltiğinde 380di bchg tam 10 11 günlük geçikme de kese gözüktü doktorda o zamana çağırdı 1 hafta geçti işte boş kese gözükeli salı günü gidicem bidaha İnşallah bi aksilik yokturda duyulur

Ben 6.haftaydı duydum

Benim doktorum 8 den önce dinlemedi bile. Dert etme

Yoo benimde oyle adetin gecikmesinin 3.gunu 295 idi degerlerim ama hemen gitmedim bilerek daha onceki hamileliklerimden tecrubeliyim 5.haftada gitsen kese var bebek görünmüyo 1 hafta sonra gel diyolar o yuzden direk 6.haftada gittim ustten bakti yine pek goremedi ama alttan bakımca bebeğide gorduk kalp atışında

Bende bugün 6. Haftaya girdim yarın dr gidicem kalp atışı kese görünürmü çok merak ediyorum adetin ertesi günü gidip muayene olmuştum kese çok küçük daha yeni oluşuyodu geçen hafta çağırdı gitmedim bilerek bu hafta daha iyi olur diye tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum

Kese gorunur ama kalp atisini belki goremez. Vajinal bakarsa olabilir. Ben 6. Haftada vajinal duydum kalp atislarini. Karnimdan duymayinca istersen vajinal bakim demisti bende kabul etmistim

Kese gorunur ama kalp atisini belki goremez. Vajinal bakarsa olabilir. Ben 6. Haftada vajinal duydum kalp atislarini. Karnimdan duymayinca istersen vajinal bakim demisti bende kabul etmistim
Bende kesede göründü kalbi atmayada başlamış dedi gösterdi ama sesini dinlemedim aklıma gelmedi heyecandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…