- 12 Eylül 2018
- 303
- 198
- 23
- 27
- Konu Sahibi Cicibayan14
-
Kese gozuktukten bi hafta sonra kalp atisi duyulur genelde. Benim ikinci hamileligim bende carsamba gununu bekliyorum kalp atisini duymak icinMerhaba arkadaşlar son adet tarihim 27 Eylül döngüm 30 günde 1 di günüm 1 gün geçince test yapmıştım silik cizgi gördüm bhcg 42 çıktı sonra 4 gün sonra tekrarladık 380 di 1 hafta sonra gel dedi kese ultrasonla gözüktü 19unda gel bebeği görelim dedi bi aksilik yoksa o tarihte kalp atışıninda duyulmasımı gerekiyor
İnşallah canım benim kese gözükeli 1 hafta olucak yarın ama doktorum garanti olsun diye ole çağırdı sanırım 19unda gel dedi salı günü gidicemKese gozuktukten bi hafta sonra kalp atisi duyulur genelde. Benim ikinci hamileligim bende carsamba gununu bekliyorum kalp atisini duymak icinsaglikla gelsinler insallah.
Benim ki sanırım geç döllenme biraz çünkü adet 4 gün geviltiğinde 380di bchg tam 10 11 günlük geçikme de kese gözüktü doktorda o zamana çağırdı 1 hafta geçti işte boş kese gözükeli salı günü gidicem bidaha İnşallah bi aksilik yokturda duyulurCanım 6.haftada duyulur karından duyulmazsa bile vajinal ultrasondan mutlaka duyulması lazim
Benim doktorum 8 den önce dinlemedi bile. Dert etmeBenim ki sanırım geç döllenme biraz çünkü adet 4 gün geviltiğinde 380di bchg tam 10 11 günlük geçikme de kese gözüktü doktorda o zamana çağırdı 1 hafta geçti işte boş kese gözükeli salı günü gidicem bidaha İnşallah bi aksilik yokturda duyulur
Sağol canım zaten kişiden kişiye değişirBenim doktorum 8 den önce dinlemedi bile. Dert etme
Hem kişiden kişiye değişir hem kiloya göre değişir. Gaza göre değişirSağol canım zaten kişiden kişiye değişir
Benim ki sanırım geç döllenme biraz çünkü adet 4 gün geviltiğinde 380di bchg tam 10 11 günlük geçikme de kese gözüktü doktorda o zamana çağırdı 1 hafta geçti işte boş kese gözükeli salı günü gidicem bidaha İnşallah bi aksilik yokturda duyulur
Kese gorunur ama kalp atisini belki goremez. Vajinal bakarsa olabilir. Ben 6. Haftada vajinal duydum kalp atislarini. Karnimdan duymayinca istersen vajinal bakim demisti bende kabul etmistimBende bugün 6. Haftaya girdim yarın dr gidicem kalp atışı kese görünürmü çok merak ediyorum adetin ertesi günü gidip muayene olmuştum kese çok küçük daha yeni oluşuyodu geçen hafta çağırdı gitmedim bilerek bu hafta daha iyi olur diye tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum
Bende kesede göründü kalbi atmayada başlamış dedi gösterdi ama sesini dinlemedim aklıma gelmedi heyecandanKese gorunur ama kalp atisini belki goremez. Vajinal bakarsa olabilir. Ben 6. Haftada vajinal duydum kalp atislarini. Karnimdan duymayinca istersen vajinal bakim demisti bende kabul etmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?