10 Ekim de gittiğinde duyarsın canım dünyanın en güzel sesi inan tarifi yok. .Kızlar 8+2 hamileyim. 10 ekimde randevum var kalp atışını duyabilir miyim acaba?
İnşallah canım. Sabırsızlıkla bekliyorum o günü :)10 Ekim de gittiğinde duyarsın canım dünyanın en güzel sesi inan tarifi yok. .
Darısı benim için inşallahBen karından ultrasonla 7 haftalıkken duymuştum
9 haftalıksin ama sen neden hiç söylemedin doktora duyman lazımdı şimdiye kadar devlete mi gidiyorsun?Darısı benim için inşallah
7-9 haftalar arası.. Siz 9. haftadasınız duyarsınız insaallah :) ben tam 7. haftada duymuştumKızlar 8+2 hamileyim. 10 ekimde randevum var kalp atışını duyabilir miyim acaba?
Yok canım özele gidiyorum ama benim ilk randevum altı yedi hafta arasıydı geçen hafta doktor yoktu zaman sarktı biraz. Kalp atışı için erken sıkıntın yoksa bekleyelim varsa alttan ultrasonla bakalım demişti. Ben de bekleyelim dedim bi sıkıntım olmadığı için9 haftalıksin ama sen neden hiç söylemedin doktora duyman lazımdı şimdiye kadar devlete mi gidiyorsun?
İnşallah :)7-9 haftalar arası.. Siz 9. haftadasınız duyarsınız insaallah :) ben tam 7. haftada duymuştum
Ay nasil bekliyorsunuz bide ben öğrensem doktora her hafta gittim bu haftaya kadar kadın artık tubacim bir süre görüşmeyelim dedi ben duramıyorum vallahi hayran kaldım sabrınaYok canım özele gidiyorum ama benim ilk randevum altı yedi hafta arasıydı geçen hafta doktor yoktu zaman sarktı biraz. Kalp atışı için erken sıkıntın yoksa bekleyelim varsa alttan ultrasonla bakalım demişti. Ben de bekleyelim dedim bi sıkıntım olmadığı için
Ben de kendime panik diyordum ama değilmişimAy nasil bekliyorsunuz bide ben öğrensem doktora her hafta gittim bu haftaya kadar kadın artık tubacim bir süre görüşmeyelim dedi ben duramıyorum vallahi hayran kaldım sabrına
Sen beni görsen kadın artık adımı soyadımı ezberledi :) normalde doğu da yaşıyorum artık gitse de kurtulsam diyordur kesin bebeklerimiz sağlıklı olsun da inşallah korkmamak elde değil ki Rabbim sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah canımBen de kendime panik diyordum ama değilmişim
Amin canım amin inşallahSen beni görsen kadın artık adımı soyadımı ezberledi :) normalde doğu da yaşıyorum artık gitse de kurtulsam diyordur kesin bebeklerimiz sağlıklı olsun da inşallah korkmamak elde değil ki Rabbim sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah canım
İnşallah canım Allah herkese nasip etsin mucize gibi bir şeyBenimde bugun 6+0.kismetse haftaya bugun kalp atisi icin randevum var..insallah hayirsiyla o gune eriseyim de duyabileyim diye cok sabirsizlaniyorum.hep hayalimde o kalp sesi var artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?