Kalp atışı ne zaman duyulur?

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
Kızlar 8+2 hamileyim. 10 ekimde randevum var kalp atışını duyabilir miyim acaba?

9 haftalıksin ama sen neden hiç söylemedin doktora duyman lazımdı şimdiye kadar devlete mi gidiyorsun?
Yok canım özele gidiyorum ama benim ilk randevum altı yedi hafta arasıydı geçen hafta doktor yoktu zaman sarktı biraz. Kalp atışı için erken sıkıntın yoksa bekleyelim varsa alttan ultrasonla bakalım demişti. Ben de bekleyelim dedim bi sıkıntım olmadığı için

Yok canım özele gidiyorum ama benim ilk randevum altı yedi hafta arasıydı geçen hafta doktor yoktu zaman sarktı biraz. Kalp atışı için erken sıkıntın yoksa bekleyelim varsa alttan ultrasonla bakalım demişti. Ben de bekleyelim dedim bi sıkıntım olmadığı için
Ay nasil bekliyorsunuz bide ben öğrensem doktora her hafta gittim bu haftaya kadar kadın artık tubacim bir süre görüşmeyelim dedi ben duramıyorum vallahi hayran kaldım sabrına :KK9:

Ben de kendime panik diyordum ama değilmişim :KK70:
Sen beni görsen kadın artık adımı soyadımı ezberledi :) normalde doğu da yaşıyorum artık gitse de kurtulsam diyordur kesin bebeklerimiz sağlıklı olsun da inşallah korkmamak elde değil ki Rabbim sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah canım

Sen beni görsen kadın artık adımı soyadımı ezberledi :) normalde doğu da yaşıyorum artık gitse de kurtulsam diyordur kesin bebeklerimiz sağlıklı olsun da inşallah korkmamak elde değil ki Rabbim sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah canım
Amin canım amin inşallah :anneadayı:

Benimde bugun 6+0.kismetse haftaya bugun kalp atisi icin randevum var..insallah hayirsiyla o gune eriseyim de duyabileyim diye cok sabirsizlaniyorum.hep hayalimde o kalp sesi var artik:anne::KK68:

Back
X