Kalp atışı sorunu

zeynep5501

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2022
4
1
1
35
3 hafta önce gebe olduğumu öğrendim. 4 hafta 3 günlük olduğu söylendi
2 kez kontrole gittim her şey yolundaydı
bugün sabah ilk kez açık kahverengi bir akıntı gelince doktordan randevu talep edip yine gittim bebeğimin 7 hafta 1günlik olduğunu fakat hala kalp atışı olmadığını söyledi. ultrasonla kesenin içindeki embriyoyu karın kismimdan degil alt bölgeden bakarak gördü sorum şu embriyolar 2 tane birbirine yapismis bölünme gerçekleşmemiş ve hala kalp atışı yok hafta içi gel tekrar bakalım sonra da alalım dedi fakat bazı yorumlara baktığımda 10. Hafta da kalp seslerinin de duyulduğunu okuudm ne yapmalıyım çok kararsız kaldım

Bende 8 haftanın bitirdiğimde duydum

Bende 8 haftanın bitirdiğimde duydum
Doktorun olumsuz tavirlari üzdü beni bir an önce almak gibi eylemlerde bulunması özel hastaneydi. İkiz bebekler bu arada o iki embriyo birbirine yapışık şimdiye kadar ayrılmış olması gerekirdi diyor yani yapışık ikiz olma ihtimali üzerinde de durdu şuan itibariyle doktora göre 7 hafta 2 günlük kendi tahminime göre 5 hafta 5 günlük Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah pazartesi tekrardan başka doktora gideceğim

Bence acele etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…