kalp atisi var ama bebeg buyumuyor

napolyanna

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
126
3
316
Hamile oldugumu subat basinda orgendim. Surekli kontrollere gidiyorum. Sonuc olarak kesem bebekten buyuk:( kesem duzenli olarak buyuyor ama bebegim cok cok yavas buyuyor. Gecen haftadan buyana 1 haftada bebek sadece 2 gun buyumus:( kalp atisi var ama cok yavas. Dr. Buyuk ihtimalle dusuk olur dedi, istersen simdi alalim istersen bekleyelim biraz dedi. Bekliyoruz simdi. Kac hafta omasina ramen bebek daha 6+2 de. Ama hala umudum var. Varmi boyle biseyle karsilasan, yasayan?

canım. temmuz ayında bu olayın çok benzerini yaşadım. 8 haftalık hamileydim ama 6 haftalık gibiydi. belli belirsiz kalp atışı vardı. çoook zor görünüyordu. çok üzüldüm. ama baştan beri hormon seviyem düşüktü. keseyi bile çok geç görmüştük normalden. yine de içimizi ferah tutalım dedik ve tatile gttik. oysa ki doktor 5 gün sonra mutlaka kontrole gelmemi söylemişti. ben gittim 2 hafta gezdim tozdum bu arada bulantılarım başladı fena halde. herşey yolunda diye düşünüyorduk. dönünce kontrole gittik. kocaman 10 haftalık bebek görme ümidiyle ultrasona girdim. bi baktım ki bebek 6 haftalık aynen duruyor ve kalp atışı tamamen bitmiş. kesin kürtaj dedi. devlet hastanesine gidip heyete girdim. aynı şeyleri duydum ve kürtaj oldum. şubatta doğum yapacaktım amaaaaaa

şubatta yeniden hamile kaldım. çok üzüldüm o an ama vardır bunda da bir hayır dedim. şimdi yine hamileyim çok şükür. artık o kadar çoğaldı ki bu olaylar.

ama canım senin durumun farklı olabilir. bzizim kalp atışı yok denecek kadar azdı. kese deforme olmuştu. hamilelik sonlanmasaydı zaten sağlıklı bir hamileliğim olmayacak ve sağlıksız bir bebek olacaktı doktorun anlattıkları bu şekildeydi.

inşallah senin durumun farklıdır. inşallah sıkıntı yaşamazsın ama yaşarsan da ssakın ümidini yitirme. benimle paylaşabilirsin bu günlerini canım. Allah yardımcın olsun.

Cok sagolun arkadaslar, icimi rahat tutmaya calisiyorum ama bi yandan da hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Ilk gebeligim ve cok fazla bebek istedigim icin uzulmemek mumkun degil. Inancli bi insanim vardir elbet bi hayir ama elde de degil. Insallah 18 martta hayirli, guzel haberler alicam:(

Back
X