Teşekkür ederim canım amin inşallah. Hayirlisi neyse o olsunGeçmiş olsun canm. Yasamadm ama kalbi atıyorsa umut vardır demektir :) inslh sağ saglim doğar canm Allahım korusun.
Rabbim öteki ne sıhhat versin canım inşallah sağlıkla alırsın kucagınaMalesef, kalbi durmuş. Kese gayet iyi idi, diğerinin boyuna gelmiş, şeklide düzelmiş.. Dr. Bir kalplerini dinleyelim dedi. Birinin kalbi güzel atıyordu, diğerine geçti hiç kalp atışı yoktu. Çok üzüldüm, Allahım yaşatmadı. İnşallah diğer bebeğimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alırız.
Canım geçmiş olsun Benim de ikizdi. Birinin hiç kalp atışını duyamadan düştü. Diğerine de hiç ümitli konuşmadılar. Onun 5.haftadan beri kalp atışı var. Şu an 9 haftalık olacaz nerdeyse toparladı birazMalesef, kalbi durmuş. Kese gayet iyi idi, diğerinin boyuna gelmiş, şeklide düzelmiş.. Dr. Bir kalplerini dinleyelim dedi. Birinin kalbi güzel atıyordu, diğerine geçti hiç kalp atışı yoktu. Çok üzüldüm, Allahım yaşatmadı. İnşallah diğer bebeğimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alırız.
Biri gitti canım, bizi terk etti. Tek bir tane kaldı.Canım geçmiş olsun Benim de ikizdi. Birinin hiç kalp atışını duyamadan düştü. Diğerine de hiç ümitli konuşmadılar. Onun 5.haftadan beri kalp atışı var. Şu an 9 haftalık olacaz nerdeyse toparladı biraz
Aminnnn, çok zormuş. Evet daha birşey belli değil gibi ama insanın içine düşünce o an benimsiyormuşuz. Kalp atışını göremeyince benim kalbim durdu sankiRabbim öteki ne sıhhat versin canım inşallah sağlıkla alırsın kucagına
Ben de çok üzülmüştüm ikizin düştüğünü öğrenince. Hatta diğeri de 2 güne düşer dediler hiç gelişmemiş dediler. Yıkılmıştım. Ama şu an 1 hafta geriden gelmesine rağmen yavaş yavaş büyüyo. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. İkiz olmasını cok istiyodum ama sağlıklı değilmiş ki bizi ve kardeşini bıraktı gitti malesefBiri gitti canım, bizi terk etti. Tek bir tane kaldı.
Aminnnn, çok zormuş. Evet daha birşey belli değil gibi ama insanın içine düşünce o an benimsiyormuşuz. Kalp atışını göremeyince benim kalbim durdu sankiRabbim öteki ne sıhhat versin canım inşallah sağlıkla alırsın kucagına
Aynen canım, bende ikizim olmasını çok istiyordum. Allahım seninkini de korusun. Bunada şükür demek için çabalıyorum. Hiç çocuğumuz yoktu. Bu ilk olacak, Allahım bunuda almasınBen de çok üzülmüştüm ikizin düştüğünü öğrenince. Hatta diğeri de 2 güne düşer dediler hiç gelişmemiş dediler. Yıkılmıştım. Ama şu an 1 hafta geriden gelmesine rağmen yavaş yavaş büyüyo. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. İkiz olmasını cok istiyodum ama sağlıklı değilmiş ki bizi ve kardeşini bıraktı gitti malesef
Amin inşallah bizim de ilk olacak Allah nasip ederse.Aynen canım, bende ikizim olmasını çok istiyordum. Allahım seninkini de korusun. Bunada şükür demek için çabalıyorum. Hiç çocuğumuz yoktu. Bu ilk olacak, Allahım bunuda almasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?