kalp atışı yavaşlayıp hamileliği devam eden varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi elif yildiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

elif yildiz

Ziyaretçi
arkadaşlar 2 hafta önce görmüştük bebeğimizin kalp atışlarını .bu gün kontrolümüz vardı.ama bebeğimizin kalp atışlarının yavaşladığını söyledi doktorumuz.böyle olupta sağlıkla doğuma kadar gidebilen varmı.. yani sonradan herşey normale dönen varsa yazarsa sevinirim.çok üzgünüz pazartesi tekrar kontrolümüz var kötüe giderse sonlandırılıacak..:(

canım ınşş duzelır....................ınş uzme kendını yansuır bebeğıne....ama cok zor tabı ...........ınş ıyı olur bol dua.............

canım ne kadar çok sevinmiştik senin hamilelik haberine.inşallahhhh bebeğin inat eder de hızlandırıverir o minik kalbini.inşallahhhh.kendini umutsuzluğa sevketme sakın canım.

sağolun arkadaşlar ama üzülmemek imkansız..:(

yokmu bu durumda olan kimse..

canim bencede üzme kendini bebegine yansir.buda olumsuz yönde etkiler.insallah yoktur bisey.sen yeterki içini ferah tut.rabbime SIGIN canim.

canim olumsuz sonuçta alsan üzülme SAKIN.dualarimizda hayirlisini sagliklisini istemezmiyiz.bu yüzdende rabbim hayirlisini zaten verecektir.tevekkül edersek mükafatini aliriz zaten.benimde 11 haftalikken bebegim gelismedigi için kürtaj oldum.dayanilmasi çok zor bir aci.hatta dedimki allahim benimde canimi al bebegimle birlikte.günlerce agladim.gözlerimi açamaz oldum.aglamaktan sismisti gözkapaklarim.sonra dedimki ben böyle yapinca melegimi dahada çok üzüyorum.kendimi toparlamam lazim yeni bebeklerim için.biz iyi olcazki bebeklerimizde gelebilsin bize.allah eslerimizi basimizdan eksik etmesin.hergece dua ettim.yasinler okudum.agladim yalvardim allahim ne olur tutunsun bebegim diye.ama yinede saglikli olani ve hayirli olani istedim.doktorumda zaten dedi.eger bu bebek dünyaya gelirse zaten bedensel özürlü olcak.ya bir bacagi olmaz ya bir kolu.düsünsene.hem o evlada yazik hem sana.içini ferah tut canim.rabbim herseyin en iyisini verecektir.

sebeb ne olabilirmiş peki bu durumda doktor bir bilgi veriyormu bende haftaya kontrole gideceğim ve hep bu korkuyla yaşıyorum.canım dua et bol bol rabbim ne yapıyorsa doğrusu odur kendini üzmemeye çalış nede olsa bebeğin hala seninle etkilenmesin sen güçlü ol ki oda güçlü olabilsin.

angel oferta benim ilk bhcg değerim 522 ydi.6.haftada duyduk kalp atışlarını gayet sağlıklıydı.ama dün yavaşladığını söyledi dr um.ama hala atıyor.bu nedemek dedim kayıpmı ediyoruz .tam olarak bişey diyemem tekrar aynı ritme kavuşabilir ama benim için daha sıkı kontrol demek dedi.
sbebp yok zaten evet kaybediyoruz demedi ama içime bi kurt düştü.dünden beri korkudan ağlayamıyorum bile oda hissedecek diye..oysa her gün kan sulandırıcı iğnemide yapıyorum bilmiyorum ne olacak.. ama çok korkuyorum.ve netten araştırdım bebeğin kalp atışlarının yavaşlaması ile ilgili hiç birşey yok hep durduktan sonrası yazılmış.. yavaşlayınca ne olur dururmu yoksa tekrara eski düzenine kavuşurmu kimse yazmamış hiç birşey..o yüzden konuyu ben açayım dedim belki bişeyler yazan olur diye..derya hanıma da eşimin nicki ile sorduk oda daha cevap yazmadı..

Back
X