Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telaslanma ben de ilk kez aynı haftada duymuştum . 8.haftada duyan var. Stresin sizi etkilemesine izin vermeyin.Hanımlar iyi akşamlar.
Biraz önce doktordan geldik kalp atışı duyulmadı.son adet tarihine göre 7 haftalık 1 günlük.Başına böyle bişey gelen varmı ?
Benim de beta yavas artmıştı ve maalesef kalbi durmuştu. Ama lütfen siz kendinizi bırakmayın olacağı varsa da bozmayın. Doktor saçmalamış moral vermek yerine. Lütfen dua edin rahat olun. Anlıyorum çok çok zor ama güçlü kalın . Gec döllenme olabilir her şey olabilirTelaşlanmamak elde değilki.Folik asite devam et iki gün arayla beta hcg baktır sonra konuşalım dedi ama üzülme eylülde tekrar hamile kalırsın dedi.Çok üzüldüm
Allah tekrar çok sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah..İnşallah haftaya duyarızBenim de beta yavas artmıştı ve maalesef kalbi durmuştu. Ama lütfen siz kendinizi bırakmayın olacağı varsa da bozmayın. Doktor saçmalamış moral vermek yerine. Lütfen dua edin rahat olun. Anlıyorum çok çok zor ama güçlü kalın . Gec döllenme olabilir her şey olabilir
Ah insallah.Allahim bu nasil stres.Bana kurtaj demedi beta ver 2 gun arayla folik asidini al sonuclar cikinca konusalim dedi.Korkma ben devlet hastanesine gittim bebeğim 10 haftalık kalp atışı yok dedi hemen kürtaj dedi bana...tamam ben gidip hazirlanayim size haber veririm dedim...direk özele gittim 8haftalik dedi kalp atışları ozaman duyduk siz başka doktora da mutlaka görünun bazılarının cihazları eski olabilir
Benim de beta yavas artmıştı ve maalesef kalbi durmuştu. Ama lütfen siz kendinizi bırakmayın olacağı varsa da bozmayın. Doktor saçmalamış moral vermek yerine. Lütfen dua edin rahat olun. Anlıyorum çok çok zor ama güçlü kalın . Gec döllenme olabilir her şey olaTelaşlanmamak elde değilki.Folik asite devam et iki gün arayla beta hcg baktır sonra konuşalım dedi ama üzülme eylülde tekrar hamile kalırsın dedi.Çok üzüldüm
Amin amin sağolunAllah tekrar çok sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah..İnşallah haftaya duyarız
Kalp atışı duymanın 8. Haftaya kadar yolu var . Bence canınızı sıkmayın ve birde başka bir doktora gitmenizi öneririm.Başka yorumu olan yok mu arkadaşlar
benim bebeğimin kalp atışını duyamadı doktor. telaş etme dedi. bazen bizdeki makineler yetersiz oluyor dedi. beta baktırdı sürekli acilde. ben de 8 haftadan sonra duydum.Hanımlar iyi akşamlar.
Biraz önce doktordan geldik kalp atışı duyulmadı.son adet tarihine göre 7 haftalık 1 günlük.Başına böyle bişey gelen varmı ?
Betanız yükseliyomuydu?benim bebeğimin kalp atışını duyamadı doktor. telaş etme dedi. bazen bizdeki makineler yetersiz oluyor dedi. beta baktırdı sürekli acilde. ben de 8 haftadan sonra duydum.
Canım naptınız duyabildimiz mi ?Hanımlar iyi akşamlar.
Son adet tarihim 29 Mart.Canım naptınız duyabildimiz mi ?
Son adet tarihin nedir sanırım aynı dönemlerdeyiz
Yaaa çok üzüldümSon adet tarihim 29 Mart.
Malesef duyamadik.kurtaj olucam.
Allah sana saglikli dogum nasip etsin.
aynen yükseliyorduBetanız yükseliyomuydu?