Kalp atisi yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zeynep1993

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
297
16
298
Fransa
Selam kizlar
Bugun bebegimin kalp atisini duymak icin ulstrasyona girdim, fakat kalp atisi yok dedi doktor. 7+0 haftalik hamileyim, be 6nci haftada gelisimi durmus dedi.
Haftaya sans verdi, tekrar bakacak ama cok korkuyorum. Bu durumu yasayan var mi?

Selam kizlar
Bugun bebegimin kalp atisini duymak icin ulstrasyona girdim, fakat kalp atisi yok dedi doktor. 7+0 haftalik hamileyim, be 6nci haftada gelisimi durmus dedi.
Haftaya sans verdi, tekrar bakacak ama cok korkuyorum. Bu durumu yasayan var mi?
Geçmis olsun. İlk gebeligin miydi? Bende bir kac defa yasadim ama 8-10 haftalardaydi kalp atisi aldik snraki haftalarda durdu. Maalesef olabiliyor boyle durumlar hatta cok yaygin

Geçmis olsun. İlk gebeligin miydi? Bende bir kac defa yasadim ama 8-10 haftalardaydi kalp atisi aldik snraki haftalarda durdu. Maalesef olabiliyor boyle durumlar hatta cok yaygin
Evet ilk gebeligim. Boyle olupta sonradan kalbi atan varmiki. Birde doktor gelisimi durmus 6 haftada dedi.

7 de kalp atışı duyulmayabilir ama görülebilir yanıp sönen bir ışık gibi oluyor ultrasonda. Haftayayenidenbbaksın allah hayırlı haberler verdirsin

Selam kizlar
Canım merhaba alttan baktı mi ? Ben 5+6 da alttan duydum kalp atışını. Ama benim erken döllenme. O yüzden o kadar erken normalde 7 de duyuluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…