Kalp Atışı Yoktu:(

Umutluu41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
145
85
28
Merhaba kızlar
8haftayı geçmişti hamileliğim çok mutluydum
Ama kalp atışı görülmedi hiç ve mecburen kürtaj olmak zorunda kaldım
Çok üzüldüm ve bir türlü toparlanamıyorum
Üstelik yarın bayram ve ben depresyona girdim
Biliyorum bu Allahın takdiri,ne yapsam avutamıyorum kendimi
Tekrar hamile kalsam ama çok korkuyorum.
Bana bir akıl verin ne olur:(

Canim üzme kendini olacagi varmis demekki bende 2 kürtaj gecirdim ilk kürtajim bos gebelikden dolayi oldum bir adet döneminden hemen sonra yine hamile kaldim bu seferde 7 haftalikken kanamam oldu ve 2 hafta sonra kalbi durdu nedeni ise kan phtilasmasiydi sonra baya bir yila kadar ara koydum simdi 10 haftalik hamileyim cok sükür bebisim saglikli ama ben hep diyordum demekki dogucagi yokmus ki olmamis hic moralimi bozmadim takma kafana bence bi 3 ay falan korun sonrada hic stress yapmadan korkmadan yeniden deneyin olacagi varsa zaten herseye ragmen dogar o bebek hakinizda hayirlisi insallah canim

Canim üzme kendini olacagi varmis demekki bende 2 kürtaj gecirdim ilk kürtajim bos gebelikden dolayi oldum bir adet döneminden hemen sonra yine hamile kaldim bu seferde 7 haftalikken kanamam oldu ve 2 hafta sonra kalbi durdu nedeni ise kan phtilasmasiydi sonra baya bir yila kadar ara koydum simdi 10 haftalik hamileyim cok sükür bebisim saglikli ama ben hep diyordum demekki dogucagi yokmus ki olmamis hic moralimi bozmadim takma kafana bence bi 3 ay falan korun sonrada hic stress yapmadan korkmadan yeniden deneyin olacagi varsa zaten herseye ragmen dogar o bebek hakinizda hayirlisi insallah canim
Ya böyle bir şey yaşacağım aklıma bile gelmezdi.olabiliyormuş böyle şeyler Allah kimseye yaşatmasın.tabiki bir müddet korunmam gerekecek
Zaten şuan ilaç kullanıyorum
Senin adına çok sevindim
Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah hayırlı olsun canım

Ya böyle bir şey yaşacağım aklıma bile gelmezdi.olabiliyormuş böyle şeyler Allah kimseye yaşatmasın.tabiki bir müddet korunmam gerekecek
Zaten şuan ilaç kullanıyorum
Senin adına çok sevindim
Sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah hayırlı olsun canım

Kimin aklina gelirki canim hayat iste doktor bana 1 ay korunmam yeterli demisdi sonra hemen yine hamile kaldim sonu hüsran oldu bence doktor 1 ay falan desede sen bi 3 ay bekle bide bi doktora git deki 3. Düsügüm sebebini ögrenmek istiyorum tahliler yapilsin ilkinde bisey yapmiyorlar hatta ikinci kürtajimdan sonrada bakmicaklardi ben artik bu 3. Dedim öyle bakdilar

Kimin aklina gelirki canim hayat iste doktor bana 1 ay korunmam yeterli demisdi sonra hemen yine hamile kaldim sonu hüsran oldu bence doktor 1 ay falan desede sen bi 3 ay bekle bide bi doktora git deki 3. Düsügüm sebebini ögrenmek istiyorum tahliler yapilsin ilkinde bisey yapmiyorlar hatta ikinci kürtajimdan sonrada bakmicaklardi ben artik bu 3. Dedim öyle bakdilar
Anladım canım çok teşekkür ederim.
Hemen istemiyorum zaten buna daha hazır hissetmiyorum kendimi
Önce psikolojik olarak da hazır olmalıyım
Şuan İzmir'deyim bayramdan sonra Kocaeli'ne döneceğim orda başka doktor bulmam lazım
Off off keşke böyle olmasaydı
Hayırlısı artık

Merhaba kızlar
8haftayı geçmişti hamileliğim çok mutluydum
Ama kalp atışı görülmedi hiç ve mecburen kürtaj olmak zorunda kaldım
Çok üzüldüm ve bir türlü toparlanamıyorum
Üstelik yarın bayram ve ben depresyona girdim
Biliyorum bu Allahın takdiri,ne yapsam avutamıyorum kendimi
Tekrar hamile kalsam ama çok korkuyorum.
Bana bir akıl verin ne olur:KK43:
Canım hiç üzülme inan zamanla geçiyor , 22 nisan bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum arada saysamda hafta hafta (30 haftalık olacaaktı şu an) zamana bırak evet üzülünüyor ama geçiyor şimdi tekrar hamile olmak istiyorum...İyi bayramlar herkese.

Canım hiç üzülme inan zamanla geçiyor , 22 nisan bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum arada saysamda hafta hafta (30 haftalık olacaaktı şu an) zamana bırak evet üzülünüyor ama geçiyor şimdi tekrar hamile olmak istiyorum...İyi bayramlar herkese.
Sana da geçmiş olsun canım
İnşallah da hemen hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Toparlanmaya çalışacağım ne yapayım
Sana da iyi bayramşar dilerim...

Back
X