Kalp atışı...

Ragin19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
63
Puanlar
98
Hanımlar kaçıncı haftada keseniz göründü ? Kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bebeğinizin? Ben 5 hf 3 gün hamileyim.telaşlanıyorum duyamıcam diye

Canim doktora gittin mi ? Ben kesemi 5+1 de gordum . 6+1 de gittigimde kalbinin olustugunu gorduk ama dinletmedi pazartesi tekrar gidecegim bu sefer duymaya sende gidersen suan kesen gorunur degerle alakali bisey gec dollenme vs olabilir kalp atisini 8 haftada bile duyan var.

Göründü kese geçen hafta canım...dr belki göremeyiz yinede bi bakalım dedi..göründü ve çok sevindim... ama şimdi kalp atışını duycam mı diye endişeliyim

İnşallah sende bende duyarız :)

6+1 keseyı gordum 7+2 kalp atisini duyduk. Rabbım Kucagına almayı nasip etsin ınsallah

Göründü kese geçen hafta canım...dr belki göremeyiz yinede bi bakalım dedi..göründü ve çok sevindim... ama şimdi kalp atışını duycam mı diye endişeliyim
7. Haftada git canim o zaman cogu kisi duyuyo diyorum ya ben gecen pazartesi gittim olusmus hareketlenmesini gosterdi ama zorlamak istemedi daha yeni olustugu icin 7+1 olacagim o zaman daha da gelisir insallah duyariz

Bende 7+4 oldum geçen hafta gidecektim duyamam panik olurum diye gitmedim bugün gidicem inşallah hepimiz duyarız

Ben 6 hafta keseyi görmeye gittik o zaman kalbi yeni yeni oluşmaya başlamıştı doktor 2 hafta sonra gel dedi 8 olunca da kalp atışını duyduk

Ben 6 hafta keseyi görmeye gittik o zaman kalbi yeni yeni oluşmaya başlamıştı doktor 2 hafta sonra gel dedi 8 olunca da kalp atışını duyduk
Canım doktor kalbının yenı olustugunı nasıl anladı bende 6+1 de gittim ama kalp atısı duyulmadı

Hanımlar kaçıncı haftada keseniz göründü ? Kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bebeğinizin? Ben 5 hf 3 gün hamileyim.telaşlanıyorum duyamıcam diye
Canım telaş yapma 5 iken bende kese bile görünmedi karından. Alttan baktı gördü kalp atışını da bir hadta sonra gördük 6+2 de ben dinledim. Başlarda korkuyordum boş mu dolu mu ne diye. Şimdi o geçti 12. Haftada ikili test oluyo bebeğim sağlıklı olacak mo diye düşünüyorum sende ben gibisin anlaşılan

Ben 5+2 de keseyi gordum 6+3 de kalp atışı duydum. Hepimizin bünyeleri çok farklı kesenin görünmesi veya kalp atışı farklı haftalarda olabilir sakin telaşlanmayın içiniz hep ferah olsun

O merakla telaşlar hiç bitmiyor 2lisi 4lüsü detaylısı derken hiç bitmiyor

`