Göründü kese geçen hafta canım...dr belki göremeyiz yinede bi bakalım dedi..göründü ve çok sevindim... ama şimdi kalp atışını duycam mı diye endişeliyimCanim doktora gittin mi ? Ben kesemi 5+1 de gordum . 6+1 de gittigimde kalbinin olustugunu gorduk ama dinletmedi pazartesi tekrar gidecegim bu sefer duymaya sende gidersen suan kesen gorunur degerle alakali bisey gec dollenme vs olabilir kalp atisini 8 haftada bile duyan var.
İnşallah sende bende duyarız :)Canim doktora gittin mi ? Ben kesemi 5+1 de gordum . 6+1 de gittigimde kalbinin olustugunu gorduk ama dinletmedi pazartesi tekrar gidecegim bu sefer duymaya sende gidersen suan kesen gorunur degerle alakali bisey gec dollenme vs olabilir kalp atisini 8 haftada bile duyan var.
7. Haftada git canim o zaman cogu kisi duyuyo diyorum ya ben gecen pazartesi gittim olusmus hareketlenmesini gosterdi ama zorlamak istemedi daha yeni olustugu icin 7+1 olacagim o zaman daha da gelisir insallah duyarizGöründü kese geçen hafta canım...dr belki göremeyiz yinede bi bakalım dedi..göründü ve çok sevindim... ama şimdi kalp atışını duycam mı diye endişeliyim
Canım doktor kalbının yenı olustugunı nasıl anladı bende 6+1 de gittim ama kalp atısı duyulmadıBen 6 hafta keseyi görmeye gittik o zaman kalbi yeni yeni oluşmaya başlamıştı doktor 2 hafta sonra gel dedi 8 olunca da kalp atışını duyduk
Canım telaş yapma 5 iken bende kese bile görünmedi karından. Alttan baktı gördü kalp atışını da bir hadta sonra gördük 6+2 de ben dinledim. Başlarda korkuyordum boş mu dolu mu ne diye. Şimdi o geçti 12. Haftada ikili test oluyo bebeğim sağlıklı olacak mo diye düşünüyorum sende ben gibisin anlaşılanHanımlar kaçıncı haftada keseniz göründü ? Kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bebeğinizin? Ben 5 hf 3 gün hamileyim.telaşlanıyorum duyamıcam diye
Valla bende anlamıyorum ki pek ama öyle dedi banaCanım doktor kalbının yenı olustugunı nasıl anladı bende 6+1 de gittim ama kalp atısı duyulmadı
O merakla telaşlar hiç bitmiyor 2lisi 4lüsü detaylısı derken hiç bitmiyorCanım telaş yapma 5 iken bende kese bile görünmedi karından. Alttan baktı gördü kalp atışını da bir hadta sonra gördük 6+2 de ben dinledim. Başlarda korkuyordum boş mu dolu mu ne diye. Şimdi o geçti 12. Haftada ikili test oluyo bebeğim sağlıklı olacak mo diye düşünüyorum sende ben gibisin anlaşılan