- 2 Mart 2025
- 76
- 31
- 3
- 23
- Konu Sahibi pcosluamaumutlu
Merhaba iki gün önce doktor kontrolünde bebeğin 6+3 olduğunu ve kalp atışlarının derinden geldiğini öğrendik bu normal mi? Yaşayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal bence daha küçük çünkü ben kızımda devlete gitmiştim 9. Haftaya kadar dinletmedi 12. Haftada özelde ilk kez dinledim 6. Haftada daha zayıf oluyor kalp atışlarıMerhaba iki gün önce doktor kontrolünde bebeğin 6+3 olduğunu ve kalp atışlarının derinden geldiğini öğrendik bu normal mi? Yaşayan var mı
Teşekkür ederim cevapladığınız için ben ayın 6 sında tekrar gideceğim 7+3 olucak inşaAllah daha net duyulurNormal bence daha küçük çünkü ben kızımda devlete gitmiştim 9. Haftaya kadar dinletmedi 12. Haftada özelde ilk kez dinledim 6. Haftada daha zayıf oluyor kalp atışları
Rica ederim inşallahTeşekkür ederim cevapladığınız için ben ayın 6 sında tekrar gideceğim 7+3 olucak inşaAllah daha net duyulur
yaaHenüz 6.haftada duymanız bile çok güzelÇoğu kişi net duyulsun diye zaten 7. Haftadan sonra gidiyor
![]()
Bazen sadece kullanilan aletten bile kaynakli olabiliyor henuz cok kucuk bence bir sonrakinde cok net duyacaksinizMerhaba iki gün önce doktor kontrolünde bebeğin 6+3 olduğunu ve kalp atışlarının derinden geldiğini öğrendik bu normal mi? Yaşayan var mı
Cevapladığınız için teşekkür ederim, inşaAllah inşaAllahBazen sadece kullanilan aletten bile kaynakli olabiliyor henuz cok kucuk bence bir sonrakinde cok net duyacaksiniz![]()
Normal daha küçük canım. Ayrıca bazen cihazlarla da alakalı olabiliyor devletteki cihazlarda özellikle daha sık görülebiliyor bu durum. Merak etmeyinMerhaba iki gün önce doktor kontrolünde bebeğin 6+3 olduğunu ve kalp atışlarının derinden geldiğini öğrendik bu normal mi? Yaşayan var mı
Cevapladığınız için teşekkürler, özel hastaneydi ayın 6sında tekrar gideceğimNormal daha küçük canım. Ayrıca bazen cihazlarla da alakalı olabiliyor devletteki cihazlarda özellikle daha sık görülebiliyor bu durum. Merak etmeyin![]()
Lütfen için içini yemesin benim 6 yıldan sonra ilk bebeğim hep stres yaptım kendime acaba kese görüncek mi bebek görüncekmi diye 5+4te hem keseyi hemde nokta şeklinde bebek gördü doktor 6+3te derinden gelen kalp atışlarını duyduk k yüzden bekle ve 7 haftayı bi kaç gün geçince git kesin olsun inşaAllah sağlıklı bi şekilde yavrularımızı alırız kucaklarımızaBende doktora gittim kesemizi gördük 5 haftalıkken, 7 hafta olınca gel kalp atışı ve bebeği görelim dedi ama içim içimi yiyor ilk bebeği görsem diyorum 6 haftalıkken gitsem görebilir miyim sizce