Kalp atışı

pcosluamaumutlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2025
76
31
3
23
Merhaba iki gün önce doktor kontrolünde bebeğin 6+3 olduğunu ve kalp atışlarının derinden geldiğini öğrendik bu normal mi? Yaşayan var mı

Merhaba iki gün önce doktor kontrolünde bebeğin 6+3 olduğunu ve kalp atışlarının derinden geldiğini öğrendik bu normal mi? Yaşayan var mı
Normal bence daha küçük çünkü ben kızımda devlete gitmiştim 9. Haftaya kadar dinletmedi 12. Haftada özelde ilk kez dinledim 6. Haftada daha zayıf oluyor kalp atışları

Normal bence daha küçük çünkü ben kızımda devlete gitmiştim 9. Haftaya kadar dinletmedi 12. Haftada özelde ilk kez dinledim 6. Haftada daha zayıf oluyor kalp atışları
Teşekkür ederim cevapladığınız için ben ayın 6 sında tekrar gideceğim 7+3 olucak inşaAllah daha net duyulur

Normal daha küçük canım. Ayrıca bazen cihazlarla da alakalı olabiliyor devletteki cihazlarda özellikle daha sık görülebiliyor bu durum. Merak etmeyin 🌸

Bende doktora gittim kesemizi gördük 5 haftalıkken, 7 hafta olınca gel kalp atışı ve bebeği görelim dedi ama içim içimi yiyor ilk bebeği görsem diyorum 6 haftalıkken gitsem görebilir miyim sizce

Bende doktora gittim kesemizi gördük 5 haftalıkken, 7 hafta olınca gel kalp atışı ve bebeği görelim dedi ama içim içimi yiyor ilk bebeği görsem diyorum 6 haftalıkken gitsem görebilir miyim sizce
Lütfen için içini yemesin benim 6 yıldan sonra ilk bebeğim hep stres yaptım kendime acaba kese görüncek mi bebek görüncekmi diye 5+4te hem keseyi hemde nokta şeklinde bebek gördü doktor 6+3te derinden gelen kalp atışlarını duyduk k yüzden bekle ve 7 haftayı bi kaç gün geçince git kesin olsun inşaAllah sağlıklı bi şekilde yavrularımızı alırız kucaklarımıza 🤲🏻

Back
X