• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atişi

yagmur1291

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
11
0
36
24
Hayırlı aksamlar arkadaşlar
Bundan 1 bucuk sene once aşilama ile gebe kaldim 6+1 kalp atisi duydum 8 haftada kalbi durmuştu kurtaj olmak zorunda kalmistim
O 1 bucuk sene iceridinde 1 asile 2 tup bebek denemem oldu hepsi negatif sonuc aldim
Rabbime cok şükur mucize gibi kendiliginden verdi son adet tarihime gore bugun 6+2
14 ekimde ilk kan testimi verdim 4614 sonuc cikti keseye gorduk ama kac haftalik oldugunu sormayi unutum heycandan dun bas donmesi kasik agrisi ile acile gittim orda bcg bakildi yani 20 ekim de 19206 ydi sonuc ultrason ilede bakildi kese gozuktu sacta gözüktü bebegi gormedi ilkte sonradan bebegi gördü ama cok kucuk dedi kalp atişini duyamadik kac haftalik oldugunu sordugumda 5 bucuk 6 hafta oldugu soylendi cok korkuyorum ayni şeyleri yaşayacagim diye

Bundan 1 bucuk sene once aşilama ile gebe kaldim 6+1 kalp atisi duydum 8 haftada kalbi durmuştu kurtaj olmak zorunda kalmistim
O 1 bucuk sene iceridinde 1 asile 2 tup bebek denemem oldu hepsi negatif sonuc aldim
Rabbime cok şükur mucize gibi kendiliginden verdi son adet tarihime gore bugun 6+2
14 ekimde ilk kan testimi verdim 4614 sonuc cikti keseye gorduk ama kac haftalik oldugunu sormayi unutum heycandan dun bas donmesi kasik agrisi ile acile gittim orda bcg bakildi yani 20 ekim de 19206 ydi sonuc ultrason ilede bakildi kese gozuktu sacta gözüktü bebegi gormedi ilkte sonradan bebegi gördü ama cok kucuk dedi kalp atişini duyamadik kac haftalik oldugunu sordugumda 5 bucuk 6 hafta oldugu soylendi cok korkuyorum ayni şeyleri yaşayacagim diye
ben bebeği bile görememiştim 7. haftanın sonuna doğru kalp atışını duyduk da bebek olduğuna emin olmuştum. endişe etmenizi gerektirecek bir durum yok şuan. hamileliğinizin keyfini çıkarmaya bakın inşallah bu sefer sağlıkla ilerleyecek🫶🏼❤️

İNSALLAH cok teşekkürler.
Ister istemez korkuyorsun 3 senedir ugraşiyorum ve bana mucize gibi geldi pazrtesi gunu ozele gidicem dinlemek icin durabilirim ınsallah

Ulturason kağıdı vermedi mi orda yazıyor genelde ben de şu an 6+4 üm geçen hafta gittim en son keseyi gördük sadece. Bugün pembe bir akıntım var gideceğim doktora kalp atışı görür müyüm bilmiyorum. Bence korkma kendiliğinden olmuşsa Allah korur onu. Kızıma öyle hamile kalmıştım

İnsallah duyarsiniz.
İlk öğrendiğimde özelle gitim kese icin verdi ama orda yazmiyor
Kalp atisini duyamadik dediginde devlet hastanesi acile gittim orda vermediler

Back
X