• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atışı

Kynnnnasl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
77
35
3
27
Beta hcg göre kalp atışı zamanı belli oluyor mu yada kalp atışını duyduğu zamanlarda hcgsinin kaç olduğunu bilen var mı acaba

Beta hcg göre kalp atışı zamanı belli oluyor mu yada kalp atışını duyduğu zamanlarda hcgsinin kaç olduğunu bilen var mı acaba

Kalp atışına beta hCG değerine göre değil, gebelik haftasına göre bakılır
Çoğunlukla 7. haftada duyulur
Gittiğiniz ultrason gelişmişse daha erken de duyulabilir, ben 5+5 te duydum mesela

Kalp atışına beta hCG değerine göre değil, gebelik haftasına göre bakılır
Çoğunlukla 7. haftada duyulur
Gittiğiniz ultrason gelişmişse daha erken de duyulabilir, ben 5+5 te duydum mesela
Çok teşekkür ederim randevumun olduğu gün son adet tarihime göre 6 haftalık oluyor inşallah duyabilirim

Kese görüldükten sonra artık betaya bakılmıyor. Olumsuz bir durum gerçekleşirse beta alınır o yüzden rakam veremiyorum şuan ama 7.haftada kalp atışını duymuştuk biz.
7+0

Kese görüldükten sonra artık betaya bakılmıyor. Olumsuz bir durum gerçekleşirse beta alınır o yüzden rakam veremiyorum şuan ama 7.haftada kalp atışını duymuştuk biz.
7+0
Çok teşekkür ederim ben sanırım 1 hafta sonra duyabileceğim çünkü 6 haftalık olacak adet tarihime göre

Back
X