Kalp atışııı

Ncydmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
23
5
1
30
Kızlar merhaba dün doktora gittim 4+3 günlük gebeyim ikinci bebeğim kalp atışı icin ayin 21 inde gel bakalim dedi küçük bir kese de gördük sizce gittiğimde kese görülür mü? Birde kasık ağrılarım bazen cok keskin oluyor sizce normal mi yeniyim diye mi acaba?

Hayırlı olsun :) Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. Kasık sancıları gayet normal. Bebek kendine yer ediniyor. Kalp atışlarını duyma ihtimaliniz yüksek görünüyor. Ama olur da duymazsanız endişe etmeyin. 8. Hafta içinde tekrar denersiniz.

Birde hafif lekelenmem oldu kahverengi doktora sordum taze kan olmadiktan sonra sıkıntı degil dedi ama içime kurt düştü tabi

ARKADASIM MERHABA BENDE SANA BIR SORU SORMAK ISTIYORUM.
ADETIME 4 GUN VAR DUN VE BUGUN HAFIF ADET SANCILARI HİSETTİNM UZUN UZUN SURMEYEN CABUK KESILEN. MINIK KPAMLAR . AKLIMDA GEBELIK YOKTU BU SANCILAR BANA GEBELIK DUSNDURTTU . SENDE HAMİLEYMİŞŞİN ALLAH SAGLIK GEBELIKI NASIP ETSİN. SORUM SU AYNI SANCILARI YASADIN MI ADETINE 4 GUN KALA ?

Adetime 1 hafta 10 gün kala sürekli sancılanmam oldu benim ayni adet sancıları gibi. Istiyorsan eger umarim sende hamilesindir :anneadayı:

Kızlar merhaba dün doktora gittim 4+3 günlük gebeyim ikinci bebeğim kalp atışı icin ayin 21 inde gel bakalim dedi küçük bir kese de gördük sizce gittiğimde kese görülür mü? Birde kasık ağrılarım bazen cok keskin oluyor sizce normal mi yeniyim diye mi acaba?
Bi sonraki gidişinde kesenin içinde pirinç tanesi kadar minik bir sey göreceksin ve "hoşgeldin" diyeceksin insallah:) şiddetli kasık ve bel ağrısı bende de oluyor kramp gibi vuruyor gece uykumdan uyandırıyor. Doktorum cok normal oldugunu 8.haftadan sonra düzelecegini söyledi. Sen de icini ferah tutmaya calıs pozitif ol canım

Back
X