Kalp atisini duymak cok huzur vericii 😊😊

fatma lufer

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
442
337
23
39
Aekadaslar merhaba normalde doktorum 6 agustosa kalp atisi icin gun vermisti fakat merakli anasi dayanamior ve bir baska doktora gidior 3 gun ebriosu tek transfeerinden pozitif ve kan degerleri tek bebek gosterior aaa odane 2 tane kalp atioo tek ebriom bolinuor ve tek yumurya ikizlerimi rabbim bana bagisliyor tum hamislaere ve anne adaylaraa bol dualar ve sevgiler

Aekadaslar merhaba normalde doktorum 6 agustosa kalp atisi icin gun vermisti fakat merakli anasi dayanamior ve bir baska doktora gidior 3 gun ebriosu tek transfeerinden pozitif ve kan degerleri tek bebek gosterior aaa odane 2 tane kalp atioo tek ebriom bolinuor ve tek yumurya ikizlerimi rabbim bana bagisliyor tum hamislaere ve anne adaylaraa bol dualar ve sevgiler
Allah bağışlasın canim. Sağlıkla kucağınıza alirsiniz insallah

Gözünüz aydın çok güzel haber,sağlıkla ilerlesin inşallah 😊

MasAllah canım benim
Bende tek embriyo transferiyle tek yumurta ikizlerime hamileyim çok şükür 🙏 💕

Flqmingo bu aslinda bazi kisilere denk gekuomuz yani milyonda 1 gibi doktorum ole soyledi bolunmus ebtiomus ikotane birbirine benzeyen yavrularimiz olacak cok sukur yaa ama aizin gebeliniz baya onde dimi 2 aylim daha ben cok yeniyis bizz benom bulantilarim mahvedio beni yaaa ilk asermemide sun gerceklestirdim kizlar siyah incir yani yemisde diolar onu ostedim esim siyahini bulamayip beyazini aldi ama 19 gun so ra siyahinide istioram

Canim transferin ne xamandi test gunlerin falan allah yardimcin olsun umarim saglikla ilerler guzel hayirli bebisler olur :)

Flqmingo bu aslinda bazi kisilere denk gekuomuz yani milyonda 1 gibi doktorum ole soyledi bolunmus ebtiomus ikotane birbirine benzeyen yavrularimiz olacak cok sukur yaa ama aizin gebeliniz baya onde dimi 2 aylim daha ben cok yeniyis bizz benom bulantilarim mahvedio beni yaaa ilk asermemide sun gerceklestirdim kizlar siyah incir yani yemisde diolar onu ostedim esim siyahini bulamayip beyazini aldi ama 19 gun so ra siyahinide istioram
Aynen canım şans işi buda Rabbim bize tek embriyodan çifte mutluluk verdi insAllah isteyen herkese de olsun 🙏
Çok şükür canım stresli ve evhamlı bir şekilde geldik bu zamana kadar bundan sonrada herşey yolunda gider insAllah
Benim bulantilarim 2 aydan sonra başlamıştı hala devam ediyor sabahları, karnımda öyle aşırı büyümedi ama agirlasiyor insan genede

Back
X