- 5 Kasım 2018
- 442
- 337
- 23
- 39
- Konu Sahibi fatma lufer
-
Allah bağışlasın canim. Sağlıkla kucağınıza alirsiniz insallahAekadaslar merhaba normalde doktorum 6 agustosa kalp atisi icin gun vermisti fakat merakli anasi dayanamior ve bir baska doktora gidior 3 gun ebriosu tek transfeerinden pozitif ve kan degerleri tek bebek gosterior aaa odane 2 tane kalp atioo tek ebriom bolinuor ve tek yumurya ikizlerimi rabbim bana bagisliyor tum hamislaere ve anne adaylaraa bol dualar ve sevgiler
Gözünüz aydın çok güzel haber,sağlıkla ilerlesin inşallahAekadaslar merhaba normalde doktorum 6 agustosa kalp atisi icin gun vermisti fakat merakli anasi dayanamior ve bir baska doktora gidior 3 gun ebriosu tek transfeerinden pozitif ve kan degerleri tek bebek gosterior aaa odane 2 tane kalp atioo tek ebriom bolinuor ve tek yumurya ikizlerimi rabbim bana bagisliyor tum hamislaere ve anne adaylaraa bol dualar ve sevgiler
Amin tesekkur ederim canimm ikiz annesi ol ayi cok istiodum tam transfer oldum dk biri bozuldu tek transfer edildi die uzulmustumAllah bağışlasın canim. Sağlıkla kucağınıza alirsiniz insallah
Isallah saligunu 2 aylik olcas allahin izniyleeeGözünüz aydın çok güzel haber,sağlıkla ilerlesin inşallah
Rabbim size bagislasin saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah darisi bizlereIsallah saligunu 2 aylik olcas allahin izniyleee
Amin isallahRabbim size bagislasin saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah darisi bizlere
MasAllah canım benimAekadaslar merhaba normalde doktorum 6 agustosa kalp atisi icin gun vermisti fakat merakli anasi dayanamior ve bir baska doktora gidior 3 gun ebriosu tek transfeerinden pozitif ve kan degerleri tek bebek gosterior aaa odane 2 tane kalp atioo tek ebriom bolinuor ve tek yumurya ikizlerimi rabbim bana bagisliyor tum hamislaere ve anne adaylaraa bol dualar ve sevgiler
Canim transferin ne xamandi test gunlerin falan allah yardimcin olsun umarim saglikla ilerler guzel hayirli bebisler olur :)Aekadaslar merhaba normalde doktorum 6 agustosa kalp atisi icin gun vermisti fakat merakli anasi dayanamior ve bir baska doktora gidior 3 gun ebriosu tek transfeerinden pozitif ve kan degerleri tek bebek gosterior aaa odane 2 tane kalp atioo tek ebriom bolinuor ve tek yumurya ikizlerimi rabbim bana bagisliyor tum hamislaere ve anne adaylaraa bol dualar ve sevgiler
Canim benim transferim 27 haziranda oldu suan 7+4gunluk olduk sali 8 haftakik olcaasCanim transferin ne xamandi test gunlerin falan allah yardimcin olsun umarim saglikla ilerler guzel hayirli bebisler olur :)
Darisi sizin basiniza isallahhMaşallah hayırlı olsun sağlıkla alın kucaklariniza
Aynen canım şans işi buda Rabbim bize tek embriyodan çifte mutluluk verdi insAllah isteyen herkese de olsunFlqmingo bu aslinda bazi kisilere denk gekuomuz yani milyonda 1 gibi doktorum ole soyledi bolunmus ebtiomus ikotane birbirine benzeyen yavrularimiz olacak cok sukur yaa ama aizin gebeliniz baya onde dimi 2 aylim daha ben cok yeniyis bizz benom bulantilarim mahvedio beni yaaa ilk asermemide sun gerceklestirdim kizlar siyah incir yani yemisde diolar onu ostedim esim siyahini bulamayip beyazini aldi ama 19 gun so ra siyahinide istioram
Canım tedaviyle olduğu için ilaçların şişliği o iner sonra gerçek hamilelik karnın çıkmaya bslar zamanla 5. Ayda falan agirlasiyosun artık amaKarnimda suan nerdeyse 4 aylik hamile gini sis yaa 9 ay herhalde yerimden kalkamicamm eyvah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?