kalp atışını duymak için ne zamana kadar beklemek gerekir?

Ahtapot Anne

Feeling lonely nowadays..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
4.614
En iyi cevaplar
1
5.857
358
6+3 te kese göründü. yolk ve sac i ben görmedim. kalp atisi ici haftaya gel dedi sehir disindaydim baska bir doktora da gitmedim.erken gidip duyamazsak diye bayram sonrasina erteledim. simdi 8 haftalik oldu ama hala doktora gitmedim. beni bir korku sardı. 6+3 te 20.5 mm di kese. 21 den sonra yolk sac mutlaka görünür gibi seyler okudum emin olamadim. kacinci haftaya kadar beklenebilir?

6+3 te kese göründü. yolk ve sac i ben görmedim. kalp atisi ici haftaya gel dedi sehir disindaydim baska bir doktora da gitmedim.erken gidip duyamazsak diye bayram sonrasina erteledim. simdi 8 haftalik oldu ama hala doktora gitmedim. beni bir korku sardı. 6+3 te 20.5 mm di kese. 21 den sonra yolk sac mutlaka görünür gibi seyler okudum emin olamadim. kacinci haftaya kadar beklenebilir?
bazen 8 bazen de 9 da görülebiliyor.

6 ila 9 hafta arası değişebilir, ancak fazla bekletmeye de gelmez, allah korusun bebek ölüyse anne karnında, anneyi de zehirler :/

Ben su an 5+5 2 hafta sonra kalp atısı duyulur dedi doktor yolk sac falanda sormadım ya gorunur muydu ki? Bence siz giidn doktora duyulur diye dusunuyorum ertelemeyin

yarin gidicem insallah.. hayirlisi bakalim. iyi dusunelim iyi olsun

Back
X