kalp atışını geç alan anneler

kelebikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
4
0
1
Bursa
dün kontrolüm vardı vajinal ultrasonla bakıldı kalp atışlarını alamadık.doktor 6 haftalık dedi haftaya kadar bekleyelim yine alamazsak sonlandıracağız dedi.bazen duyuyorum kalp atışının geç alındığına dair konuşmalar böyle bir durum yaşayan var sa paylaşırsa sevinirim

Canım benimde kalp atışı duyulmamıştı.ancak sekizinci haftada duyuldu.bir arkadaşımında dokuzuncu haftasında duyulmuştu.rabbim tamamına erdirir inşallah. Içini ferah tut :)

çoğu kişinin 7. hafta da duyuluyor, hemen sonlandırmakda neymiş? Hiç anlamıyorum bu doktorları hemen infaz kararı veriyorlar. Canım içini ferah tut, hemen de sonlandırma. Geç dölenme olan arkadaşlar 7-8. haftada duydular hep. Allahım tez zamanda güzel haberlerini almayı nasip etsin. Bebeğin hayırlı olsun

8. 9. Haftalarda duyanlarda varmis. Neye gore sonlandiracagiz diyo ki. Bence baska bi doktora daha git

samsung

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. ewet dediğiniz gibi yapıcam başka doktordan randevu aldım 4-5 gün sonrası için.hayırlısı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…