Kalp atışını ne zaman duydunuz boş kese olmadığı ne zaman anlaşılır

mimarice16

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
121
52
18
31
Kızlar sata göre 6+1 ultrasona göre 5+2 keseyi gördük ama 3 hafta sonra çağırdı kesinleşir falan diye çok uzun geldi bana bu süre çatlarım ben ( boş falan değildir kese demi ya ne zaman belli oluyor bu en erkenn

7 haftalık duydum her ikisinde de

güzel bir vakitte çağırmış olumsuz düşüncelere kapılmayın her şey yolunda gidecek inşallah..bir problem görmemiş ki hemen çağırmamış.. bende 7nci haftada duymuştum kalp atışını..eğer dayanamazsanız 2 hafta sonra gidin yine sonuç alırsınız muhtemelen

Keseyi görmüşününz çok şükür gerisi gelir merak etmyin...

Ben gecen hafta cuma gittim 5 haftaliktim kese gozuktu zaten bebegin gorunmeyecegini telas edecek birsey olmadigini doktor kendisi soylemisti bana bir sonraki randevumu 2hafta sonraya verdi yani haftaya persembe gidicem telaslanmayin sizde Allahin izniyle bebegi gorursunuz insallah

Teşekkür ederim güzel cevabınız için

7+1de gördüm dayanamazsan 10gün sonra Bi özel hastaneye gidip baktır :) ben öyle yapmıştım

9+3 de duydum. Geç. döllenme falan değil. Üstelik ilk gittiğim doktor keseyi beğenmedim dedi. İçinde anlayamadığım karartı var dedi. Ben de kendi doktoruma gidene kadar bekledim. Şimdi çok şükür 14. Haftadayız

doktor cok onemli demekki bu surecte iyiki kendi doktorunuza gitmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…