- Konu Sahibi ecemim2001
5 Buçuk Haftalikken Kesesini Gördüm.bu Hafta 8 Buçuk Olcak,kalp Atişlarini Duyacağim Inşallah.çok Heyecanliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir az önce doktorumdan geldim ilt muayene olduğu için bayağı uzun sürdü bebişimin kesesini hemen gördük ama daha kalp atışını duyamadık doktorum vajinal ultrasyonla görürüz ama gerek yok her şey gayet normal ve uyumlu görünüyordedi 10 gün sonra baklım dedi tam 6+2 imişim
5 Buçuk Haftalikken Kesesini Gördüm.bu Hafta 8 Buçuk Olcak,kalp Atişlarini Duyacağim Inşallah.çok Heyecanliyim
canım çok sevindim maşallahallah nazarlardan saklasın bidahaki sefere duyarsın bence kalp atışlarını:dance:ay çok mutlu oldum yaa haftaya salı nezaman gelicek üff sabredemiyorum
bende inşallah hemen görürüm.ultrason fotoğrafını verdimi doktor peki canım sana?
canım çok sevindim maşallahallah nazarlardan saklasın bidahaki sefere duyarsın bence kalp atışlarını:dance:ay çok mutlu oldum yaa haftaya salı nezaman gelicek üff sabredemiyorum
bende inşallah hemen görürüm.ultrason fotoğrafını verdimi doktor peki canım sana?
merhabalar arkadaşlar. yazdıklarınızı okuyunca sizin adınıza çok seviniyorum, kendi adımaysa içim buruluyor. 4 şubat son adetimin ilk günü. 5 hafta 1 günlükken keseyi gördük. ama yedi haftalıkken kalp atışını göremedik. doktorum belki yumurtlaman geç olmuştur dedi 7,5 haftalık filan olması gerekiyodu ama bişi göremedi malesef. transvajinal ultrasonla baktı. belli belirsiz ama kalp atışları görünüyor dedi. yüreğimize öyle bir su serpilmişti ki anlatamam. özellikle de sordum boş gebelik olabilir mi diye. hayır dedi kesinlikle değil. kalp atışları görülüyor. neyse 5 gün sonra tekrar gel dedi düşük tehlikesi vardı çünkü bi de. anlıycağınız bi türlü sevinemedik. sonra içimiz rahat etmedi. o 5 günün sonunda başka bi doktora gittik. 4 nisanda yani 8 haftalık olması gerekirken... ama malesef kızlar göremedi ya göremedi işte. yok dedi, boş dedi, sen gördün mü kalp atışını filan dedi. ama hiç tanımadığım biri bana neden yalan söylesin hele doktorsa. neden görmediği kalp atışını var desin. yokmuş. perşembe kürtaja gideceğim. ben sevinemedim ama size mutluluklar diliyorum bebişlerinizle.![]()
Canımm ben geçen hafta düşük yaptımm ve bebeğimm tam 5 haftalıkken kesesini gördükk ve akşamı kanamamla kaybettim( cnmm inş.en kısa zamanda kesesini ve bebişinin kalp atışları duyarsınn vee inşş sağlıklı bi şekildee rabbim kucağına almanı nasip ederr..Buarada 7 haftalık olduğu zaman kalp atışlarını duyabiliriz demiştii doktorummm
((