kalp atışları ve kese ne zaman gözüküyor lütfen cevaplayın

5 Buçuk Haftalikken Kesesini Gördüm.bu Hafta 8 Buçuk Olcak,kalp Atişlarini Duyacağim Inşallah.çok Heyecanliyim

bir az önce doktorumdan geldim ilt muayene olduğu için bayağı uzun sürdü bebişimin kesesini hemen gördük ama daha kalp atışını duyamadık doktorum vajinal ultrasyonla görürüz ama gerek yok her şey gayet normal ve uyumlu görünüyor:nazar::nazar::nazar: dedi 10 gün sonra baklım dedi tam 6+2 imişim

canım çok sevindim maşallah:nazar:allah nazarlardan saklasın bidahaki sefere duyarsın bence kalp atışlarını:dance:ay çok mutlu oldum yaa haftaya salı nezaman gelicek üff sabredemiyorum :utangac:bende inşallah hemen görürüm.ultrason fotoğrafını verdimi doktor peki canım sana?

5 Buçuk Haftalikken Kesesini Gördüm.bu Hafta 8 Buçuk Olcak,kalp Atişlarini Duyacağim Inşallah.çok Heyecanliyim

allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla inşallah canım:nazar:tüm hamişler allah hepinizi nazarlardan saklasın:nazar:elemterefiş kem gözlere şiş:teytey:

varmez mi hemen aldım nasıl güzel bir duygu olduğunu unutmuşum çok heyecanlandım allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

canım çok sevindim maşallah:nazar:allah nazarlardan saklasın bidahaki sefere duyarsın bence kalp atışlarını:dance:ay çok mutlu oldum yaa haftaya salı nezaman gelicek üff sabredemiyorum :utangac:bende inşallah hemen görürüm.ultrason fotoğrafını verdimi doktor peki canım sana?

canım salı günü güzel haberlerini bekliyorum kendine çok iyi bak

Benimde 4-5 haftalık dedi doktor gördük kesesini resminide verdi minicik bisi zati :))) Yarın inşallah kalp atışlarını duymaya gidicez ...Allah herkesin bebişini saglıkla kucagına almayı nasip etsin ...

Canım benim uzun zamandır girememiştim siteye demek hamilesin, çok sevindima.s.:teytey: DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA... gerçekten günler geçmek bilmiyor bende haftasına gününe varana kadar gün sayıyorum. ama çok güzel bir duygu şuan 14+1 im ve onu ultrasonda gördüm. artık herşeyi var. elleri ayakları ağzı gözü:dance:.. ama ilk heycanım kalp atışlarını gördüğüm zamandı mükemmel bişey hadi 2 günün kaldı görmeye Allah sağlıklı bi hamilelik geçirmeyi nasip etsina.s.

kızlar ben adet tarihime göre 7 haftalığım bundan 2 hafta önce keseyi görmüştüm dünde yong sak ve fetal nodu gördüm doktorum bu hafta içinde kalp atımını duyacağimizi söyledi keseyi ölçü 5 hafta dedi anlamadım ama neyse

kızlarrr ben bebişimin kalp atışını gördüm 7 mm miyş daha benim minik meleğim mucizem cok güzel bişey pıt pıt atıyor zerre kadarlık kalbi ayın 11-12 gibi tekrar gidicez

merhabalar arkadaşlar. yazdıklarınızı okuyunca sizin adınıza çok seviniyorum, kendi adımaysa içim buruluyor. 4 şubat son adetimin ilk günü. 5 hafta 1 günlükken keseyi gördük. ama yedi haftalıkken kalp atışını göremedik. doktorum belki yumurtlaman geç olmuştur dedi 7,5 haftalık filan olması gerekiyodu ama bişi göremedi malesef. transvajinal ultrasonla baktı. belli belirsiz ama kalp atışları görünüyor dedi. yüreğimize öyle bir su serpilmişti ki anlatamam. özellikle de sordum boş gebelik olabilir mi diye. hayır dedi kesinlikle değil. kalp atışları görülüyor. neyse 5 gün sonra tekrar gel dedi düşük tehlikesi vardı çünkü bi de. anlıycağınız bi türlü sevinemedik. sonra içimiz rahat etmedi. o 5 günün sonunda başka bi doktora gittik. 4 nisanda yani 8 haftalık olması gerekirken... ama malesef kızlar göremedi ya göremedi işte. yok dedi, boş dedi, sen gördün mü kalp atışını filan dedi. ama hiç tanımadığım biri bana neden yalan söylesin hele doktorsa. neden görmediği kalp atışını var desin. yokmuş. perşembe kürtaja gideceğim. ben sevinemedim ama size mutluluklar diliyorum bebişlerinizle. :(

merhabalar arkadaşlar. yazdıklarınızı okuyunca sizin adınıza çok seviniyorum, kendi adımaysa içim buruluyor. 4 şubat son adetimin ilk günü. 5 hafta 1 günlükken keseyi gördük. ama yedi haftalıkken kalp atışını göremedik. doktorum belki yumurtlaman geç olmuştur dedi 7,5 haftalık filan olması gerekiyodu ama bişi göremedi malesef. transvajinal ultrasonla baktı. belli belirsiz ama kalp atışları görünüyor dedi. yüreğimize öyle bir su serpilmişti ki anlatamam. özellikle de sordum boş gebelik olabilir mi diye. hayır dedi kesinlikle değil. kalp atışları görülüyor. neyse 5 gün sonra tekrar gel dedi düşük tehlikesi vardı çünkü bi de. anlıycağınız bi türlü sevinemedik. sonra içimiz rahat etmedi. o 5 günün sonunda başka bi doktora gittik. 4 nisanda yani 8 haftalık olması gerekirken... ama malesef kızlar göremedi ya göremedi işte. yok dedi, boş dedi, sen gördün mü kalp atışını filan dedi. ama hiç tanımadığım biri bana neden yalan söylesin hele doktorsa. neden görmediği kalp atışını var desin. yokmuş. perşembe kürtaja gideceğim. ben sevinemedim ama size mutluluklar diliyorum bebişlerinizle. :(

emi merhaba,
umarım geç kalmamışımdır, kürtaj olmamışsındır. ben dün kürtaj oldum, bebişimin kalp atışları durduğu için. seninkine benzer süreci bende yaşadım. kanamam olduğunda gittiğim ilk doktor bebek yok demişti, oysa iki hft önce kalp atışları duyulmuştu. bende 3 saat uzakta olmasına ve kanamam olmasına rağmen kendi doktoruma gittim. bebek de vardı kalp atışlarıda...ama bebişim ancak 4 gün daha dayanabildi. bende düşük riski çok yüksekti zaten. bebişm kalbi durmasına rağmen bırakmadı beni. 2 gün daha kaldı içimde...ama dün kürtaj oldum. genetik incelemeye gönderildi.... kürtajdan önce msjımı okursan bana özelden msj yaz lütfen...umarım bebişinin kalp atışları devam ediyordur.

Canımm ben geçen hafta düşük yaptımm ve bebeğimm tam 5 haftalıkken kesesini gördükk ve akşamı kanamamla kaybettim :(( cnmm inş.en kısa zamanda kesesini ve bebişinin kalp atışları duyarsınn vee inşş sağlıklı bi şekildee rabbim kucağına almanı nasip ederr..Buarada 7 haftalık olduğu zaman kalp atışlarını duyabiliriz demiştii doktorummm:(((

bende 2 ay önce düşük yapmıştım.şimdi çok şükür yine hamileyim.rabbim inşallah kucağıma almayı hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder.herkes için ediyorum bu duayı.

kızlar ben de çok kötü hissediyorum. sata göre 6 haftalık hamileyim . 5. haftada dr ya gittiğimde doktor karından baktı ve keseyi gördü, daha çok erken haftaya gel dedi ben iki gün önce dayanamayıp hcg'ye baktırdım ve 6 günde 1000 den 10 000'e yükselmişti. bugün kalp atışını duyucağımdan emindim resmen ama dr ya gittim salak doktor geçem hafta karından gördüğü bebeyi bu hafta göremedi, benim ısrarlarımla vajinaldan baktı. tamam sıkıntı yok dedi, resmen ağzından zoraki laf çıkıyor her şeyi ben sordum, boş gebelik olabilir mi dedim, yolk kesesine kadar sordum ve geri zekalı adam hepsi olmuş ama daha çok küçük dedi, haftaya gel kalp atışlarını duyarız dedi. iki kere dr ya gittim her gittiğimde 2 dk bakıyor ultrasondan, ölçüm falan da yapmıyor. her şey normal diyip duruyor, kan sulandırıcı iğne falan da kullanıyorum yani biraz daha özen göstermesi gerekmez mi? ayrıca neden kalbi duyulmuyor bebeğimin yaa .. galiba geç döllenme oldu, umarım öyledir haftaya kadar kafayı yicem galiba nolur bana dua edin

Back
X