merhaba arkadaşım bende 6 haftalık hamileyim ,malesef bende atanamıyan öğretmenlerdenim ,,,,bebişim varlığıyla biraz unutur oldum ama zaman zaman aklımdan çıkaramıyorum şu kpss belasını,,,,,bugün ultrason randevum var inşallah bende bebişimi görüürümde içim rahatlar,,,,,,,ama fırsatım oldukca çalışayım diyorum ,,,,yani şu halsizliğim olmasa,,,,,,bugün ikinci kez ultrasonda gördüm bebişimi.ilkinde bir noktaydı şimdiyse kalp atışlarını görmek var ya anlatılır gibi değil sevinçden gözlerim doldu.ne muhteşem bişey o an...eve dönene kadar ne havanın soğuğu,ne otobüs beklemek, ne o otobüse binince yolları seyrederek kafamdaki inene kadar dönüp duran düşünceler, ne hüseyin çelik ,ne atanamamam ne taşınmamız nasıl olacak bitcek (gelecek haftasonu taşınacağız) vs...hepsi o kadar önemsizdiki ilk kez...çok güzeldi
merhaba arkadaşım bende 6 haftalık hamileyim ,malesef bende atanamıyan öğretmenlerdenim ,,,,bebişim varlığıyla biraz unutur oldum ama zaman zaman aklımdan çıkaramıyorum şu kpss belasını,,,,,bugün ultrason randevum var inşallah bende bebişimi görüürümde içim rahatlar,,,,,,,ama fırsatım oldukca çalışayım diyorum ,,,,yani şu halsizliğim olmasa,,,,,,
bugün ikinci kez ultrasonda gördüm bebişimi.ilkinde bir noktaydı şimdiyse kalp atışlarını görmek var ya anlatılır gibi değil sevinçden gözlerim doldu.ne muhteşem bişey o an...eve dönene kadar ne havanın soğuğu,ne otobüs beklemek, ne o otobüse binince yolları seyrederek kafamdaki inene kadar dönüp duran düşünceler, ne hüseyin çelik ,ne atanamamam ne taşınmamız nasıl olacak bitcek (gelecek haftasonu taşınacağız) vs...hepsi o kadar önemsizdiki ilk kez...çok güzeldi
merhaba arkadaşım ikimizin muhtemelen bebişlerimizin doğum tarihleri aynı gibi gözüküyor benimde23 ağustos son reglim 16 kasım buradan birbirimizi takip edelim ,,,,,,,bana doktorum sadece megadayn viamin hapı vardı şuan onu kullanıyorum,,,,,,,senin kulandığın herhangi bir ilaç varmı,,,,,sağlıcakla,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?