kalp atışlarını duydum bebişimin

• Konu Sahibi Konu Sahibi brn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

brn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2007
230
2
96
Ankara
bugün ikinci kez ultrasonda gördüm bebişimi.ilkinde bir noktaydı şimdiyse kalp atışlarını görmek var ya anlatılır gibi değil sevinçden gözlerim doldu.ne muhteşem bişey o an...eve dönene kadar ne havanın soğuğu,ne otobüs beklemek, ne o otobüse binince yolları seyrederek kafamdaki inene kadar dönüp duran düşünceler, ne hüseyin çelik ,ne atanamamam ne taşınmamız nasıl olacak bitcek (gelecek haftasonu taşınacağız) vs...hepsi o kadar önemsizdiki ilk kez...çok güzeldi:nazar::emir_bebek:

Tebrik ederim canım çok sewindim umarım benim de başıma böyle güzel şeyler gelir :)))

canım benim tabiki karnındaki minicik bebek herşeyi unutturuyo insana ama bana atanamamayı hala unutturamadı aslında o kadar eğitim aldık öğretmen olmayı bebeğime daha fazla zaman ayırabilmek için şimdi daha çok istiyorum ama maalesef bir alışveriş merkezinde satış elemanı olarak çalışıyorum ve tüm günüm hatta gecemin yarısı işte geçiyo haftada bir gün izinliyim ondada nereye yetişirim bilmiyorum..işte şimdi bunları düşündükçe daha çok üzülüyorum inşallah herşeyin hayırlısı deyip dua ediyorum. bebişin hayırlı olsun bu arada aslında bebeğinle ilgili şeyler yazmak istedim ama ah şu atama çok can alıcı noktam

bugün ikinci kez ultrasonda gördüm bebişimi.ilkinde bir noktaydı şimdiyse kalp atışlarını görmek var ya anlatılır gibi değil sevinçden gözlerim doldu.ne muhteşem bişey o an...eve dönene kadar ne havanın soğuğu,ne otobüs beklemek, ne o otobüse binince yolları seyrederek kafamdaki inene kadar dönüp duran düşünceler, ne hüseyin çelik ,ne atanamamam ne taşınmamız nasıl olacak bitcek (gelecek haftasonu taşınacağız) vs...hepsi o kadar önemsizdiki ilk kez...çok güzeldi:nazar::emir_bebek:
merhaba arkadaşım bende 6 haftalık hamileyim ,malesef bende atanamıyan öğretmenlerdenim ,,,,bebişim varlığıyla biraz unutur oldum ama zaman zaman aklımdan çıkaramıyorum şu kpss belasını,,,,,bugün ultrason randevum var inşallah bende bebişimi görüürümde içim rahatlar,,,,,,,ama fırsatım oldukca çalışayım diyorum ,,,,yani şu halsizliğim olmasa,,,,,,

kızlarr allah bebişlerinizi siza bağışlasın
çok sağlıklı kucağınıza alın inşallahhh...

brn ne güzel bi duygudur kimbilir bende bebeğimin kalp atışlarını duymak için çok heyacanlıydım ama maalesef biz duyamadık ve sonnnnnn oldu bizim için.senin adına çok sevindim canım inş bende birsonrakı yavrumun kalbinin attığını görebilirimm.tekrardan hayırlı olsun canım.

merhaba arkadaşım bende 6 haftalık hamileyim ,malesef bende atanamıyan öğretmenlerdenim ,,,,bebişim varlığıyla biraz unutur oldum ama zaman zaman aklımdan çıkaramıyorum şu kpss belasını,,,,,bugün ultrason randevum var inşallah bende bebişimi görüürümde içim rahatlar,,,,,,,ama fırsatım oldukca çalışayım diyorum ,,,,yani şu halsizliğim olmasa,,,,,,

kpss ye endeksli 5 yılımın sonunda ağlama nöbetlerimden başka hiçbişey getirmediğini görünce (sizleri çok iyi anlıyorum )birkaçgündür başlayan böyle bir avuntu buldum işte bende kendime. hem kendime ,hem iş dışında güzel olan herşeye rağmen mutsuzluğuma üzülen eşime yaşattıklarım içinde üzülüyordum bir taraftan kpss den bir netice bekleyinceye kadar annelik fırsatımı kaçırmakta istemedim ruh halime kalmış olsa bu memlekette atanıpta planlar yapmayı beklesem 40 lı yaşlar garantide daha ilerisini kestiremiyorum o kadarınıda göze alamadım .yoksa atanamayan diğer arkadaşlarımızın öyledir hayatımızı kabusa çevirmedimi bu sınav.hepimiz aynı durumdayız.diplomamın salon da çekmecede olmasını bende hayal etmemiştim.dersaneyi tercih edip çalışan arkadaşlarımda pek hoşnut değiller.özel okuldaki arkaşımda bu yıl beşinci yılı ve 750 ytl ye devam ediyor.stajerlik kaldırmak adına eziyorlar yalnızca. diğer arkadaşlarımın yanında özel okuldaki arkadaşım yine en şanslımız oldu işsiz kalmadı anlamında.oturmaktan tv bakmakdan(kalitesiz seviyesiz kadın programlarından) sıkıldım ama eşim gelene kadar yapacak bişeyim yok. bu bebiş benim en güzel beklemesi en heyecanlı tek mutluluğum bu yüzden. YANIMDA OLDUĞUNUZ İÇİN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİMa.s.

merhaba arkadaşım ikimizin muhtemelen bebişlerimizin doğum tarihleri aynı gibi gözüküyor benimde23 ağustos son reglim 16 kasım buradan birbirimizi takip edelim ,,,,,,,bana doktorum sadece megadayn viamin hapı vardı şuan onu kullanıyorum,,,,,,,senin kulandığın herhangi bir ilaç varmı,,,,,sağlıcakla,

canim cok sevindim bende 34,4 gunluk hamileyim seni cok iyi anliyorum dunyanin en guzel sesi geliyor insana.allah tamamina erdirsin sag saglim bebeyini eline alirsin insallah allah ikinizide korusun:nazar::nazar:Şeniz

Ne kadar güzel anlatmışsın duygularını.. Allah tamamını erdirsin. Herşey gönlünce olur umarım,bebişin sana şans getirir.

okuyorum butun yazdiklarinizi sevincle ve diyorumki umarim bende birgun hamile kalip sizlerle sohbete katilabilirim icim gidiyor arkadaslar opuyorum hepinizi allah hepinizi korusun hoscakalin

doktorum kalp atışlarını duymamın bebek açısından zararlı olduğunu söyledi, şaşırdım. kızımın kalp atışlarını dinlemiştik. niye öyle söyledi anlamadım. doğruluk payı var mı yoksa doktorumu değiştirme zamanı geldi mi?

ben kalp atışılarını duymadım ama gördüm.gerçekten o kadar güzelki ultrason cihazı alıp sürekli bakmak istiyor insan. alınabilcek bişi olsaa.........

merhaba arkadaşım ikimizin muhtemelen bebişlerimizin doğum tarihleri aynı gibi gözüküyor benimde23 ağustos son reglim 16 kasım buradan birbirimizi takip edelim ,,,,,,,bana doktorum sadece megadayn viamin hapı vardı şuan onu kullanıyorum,,,,,,,senin kulandığın herhangi bir ilaç varmı,,,,,sağlıcakla,

merhabaler kızlar benim son reglim 10 kasımdı ilk başlarda bi düşük atlattık ama çok şükür doktorumun sayesinde kurtulduk.bebeğimin bir an önce doğmasını istiyorum çünkü çok korkuyorum doğurmaktan daha o korkuyu atlamadım hep aklıma o geliyo.neyse kızlar görüşürüz bebeğinizle iyi vakit geçirin.;)

arkadaşlar bende burayı okuyarak bekledim sonucumu benim transferimmmm nisan 10da yapıldıııı bende hemşireyim ama böyle duyguları meslek etkilemiyor emin olunnn dayanamadım 8gün beta hcg baktırdım 30çıktı inanamadımmmm 10.gün120 ve büyük gün 12,gün 300 çıktı çokkk güzel bi duygu ama bundan sonrasını daha çok merak etmeye başladım ne olacak kese ne zaman ortaya çıkacak ya kalp atışları nasıldırrr offfff bir sürü soru işte benim gibi olanlar lütfen tecrübelerini paylaşsın....hihoyyyt

Back
X