kalp atışlarını duydum:)

nese35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
32
0
86
İzmir
Doktora gitmiştim 2 hafta önce kese görünmüştü ama bebeği görememişlerdi 5 hafta 5 günlük demişlerdi kesenin büyüklüğüne göre. Dün bir cesaret geldi ve doktora gittim öğreneyim artık dedim ve bebeğimi gördüm resmini bile verdiler kalp atışlarını dinledim ve 7 haftalık olduğunu söylediler. Kalbini dinlerken gözlerimden yaşlar süzüldü 2 haftadır yaşadıklarımı bir çırpıda sildim çok mutlu oldum Allah kucağıma almayıda nasip etsin Allah isteyen herkese nasip etsin inş. :nazar:Şeniz

inşallah Allah tamamına erdirir. bende 5 haftalık hamileyim. bebeğimin kalp atışlarını görmek için sabırsızlanıyorum. bana geçtiğimiz hafta 10 gün sonra gel kalp atışlarını görürüz dediler. ancak bu hafta gitmelimiyim yoksa bir hafta daha beklemelimiyim bilemiyorum. bildiğim tek şey çok mutluyum.

Doktora gitmiştim 2 hafta önce kese görünmüştü ama bebeği görememişlerdi 5 hafta 5 günlük demişlerdi kesenin büyüklüğüne göre. Dün bir cesaret geldi ve doktora gittim öğreneyim artık dedim ve bebeğimi gördüm resmini bile verdiler kalp atışlarını dinledim ve 7 haftalık olduğunu söylediler. Kalbini dinlerken gözlerimden yaşlar süzüldü 2 haftadır yaşadıklarımı bir çırpıda sildim çok mutlu oldum Allah kucağıma almayıda nasip etsin Allah isteyen herkese nasip etsin inş. :nazar:Şeniz
canım tebrik ederim.bende çok stresler yasadım bebek konusunda ama emin ol,kalp atışları değil sadece birde onun hareketlerini göreceksin 10.hafta civarı.ellerini kollarını oynatıyor olacak.ben mutluluktan ölecek gibiydim..ozaman daha başka olacak.allah hepimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin.

Gözün aydın canım.Bende bugün gördüm kalp atışlarını.bayanssulusmile Dr a gitmeden önce içim içimi yiyordu rahatladım çok şükür.Seninle aynı gibiyiz.Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versinopuyorumnanaktan

Teşekkürlerrrrrr :)

Asiyan : dediğin gibi kalp atışları bu hale getirdi beni hareketlerini görsem kendisini görsem ne olurum bilmiyorum. Bebeğin çok şeker Allah analı babalı büyütsün inş. :)

ıpekyol : benim doğumum 13 eylül gibi görünüyor dedi belki aynı zamana denk geliriz.

inşallah Allah tamamına erdirir. bende 5 haftalık hamileyim. bebeğimin kalp atışlarını görmek için sabırsızlanıyorum. bana geçtiğimiz hafta 10 gün sonra gel kalp atışlarını görürüz dediler. ancak bu hafta gitmelimiyim yoksa bir hafta daha beklemelimiyim bilemiyorum. bildiğim tek şey çok mutluyum.

5 hafta 5 günlükken bana 1 hafta sonra gel demişti doktor yani 7 hafta sanırım daha net oluyor ama bir uzmana danış bence. Sabırsızlandığını biliyorum ben umutsuz gibiydim birde doktor öle sölemişti bana ama şükürrki sorunsuz ilerliyor dediler. İnşallah sende kısa sürede duyarsın kalp atışlarını mucize gibi bişi :)

kızlar bişe sorucam bende kısmetse cumartesi gidicem kalp atışları için. ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün sağlıklı evlatlar nasip etsin. yanlız sizinde karın ağrılarınız oluyormu benim de 7.ci haftam bitmek üzere

benimde son adet tarihime göre 6+3 olmam gerekiyo ama geç döllenme olmuş 5+6 bgn bebişimmm
bizde ilk öğrendiğimizde zorla keseyi gördük dün gittik birascıcık tam emin olamamakla beraber bebeğide gördük dr kalp atışı için 1 hafta sonra gelin dedi
bende çok korkuyorumm :((

arkadaşlar ben de 1 hafta önce doktorda öğrendim kan testiyle hamile olduğumu.fakat daha çok yeni olduğu için kese görünmedi. bu hafta gtsem acaba kese görünür mü merak ediyorum yoksa 1 hafta sonra mı gdeym. bugün 6.haftaya girdim...

banada doktor 6 şubatta gel dedi kalp atışlarını duymak için 23 ocakta doktora gittim 4veya 5 haftalık dedi kese gözüktü şimdi çok merak ediyorum kalbi atıyormu

merhaba çikolata hamilemisn birsey soracam göğüslerinde siyah olan bölüm aşağıya doğrumu büyüdü yoksa aynı orandamı cnm cvp veririmisiniz ltf

tebrikler darısı başımıza olsun
dr beni erkenmi çağırdı anlamadım c.tesi 5 haftalıktık kese göründü
1647 çıktı kan değerim
değer 6000 olunca ult. da kalp atışı görülür cuma gel dedi ben çalıştığımdan c. tesi gidicem tam 6 haftalık oluyorum

banamı sordun cnm
eğer bana sorduysan aynı oranda değil ama aşağıya doğruda değil
aynı olmamasının nedeniş kızımın birini çok emmesi idi :)
biri büyük biri küçük kaldı
siyah kısmında şuan fazla değişiklik yok rengi değişti bide sivilce gbi kabarık
hani üşüyünce oluyorya öyle duruyo sürekli bide acıyo

Back
X